Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Maak kennis met ons team

Team CF
het team van oers corporate finance

Wat mag u van onze adviseurs verwachten?

Het bieden van een helpende hand bij diverse projecten. Wij snappen dat het zetten van een volgende stap spannend en uitdagend kan zijn. Wij begeleiden u door het gehele proces. Samen met onze collega-specialisten van Van Oers Accountancy & Advies schakelen wij snel en eenvoudig om u op alle vlakken te kunnen ontzien en te ondersteunen.

De werkwijze van van oers corporate finance

Onze werkwijze

Het manifest

U heeft jarenlang alles gegeven. Grote overwinningen behaald, maar zeker ook fouten gemaakt onderweg. Ineens staat u als ondernemer voor die grote beslissing. Hoe verder? Gaat u voor die volgende successprong? Kopen, fuseren? Of is dit juist hét moment om te verkopen?

Zelf doen is te risicovol. Dus u zoekt een partij om het avontuur samen mee aan te gaan en u voor verrassingen te behoeden en u proactief bij de hand te nemen. Niet zomaar een partij, maar een echte match. Een partner die altijd voor het maximale resultaat gaat, maar die daarbij vooral ook voorbij de euro’s kan kijken. Een compagnon die doorheeft wat u belangrijk vindt en weet waar u als ondernemer voor staat.

We gaan het niet ontkennen; het wordt een intensieve periode, een ware rollercoaster. Maar u staat er niet alleen voor. Want wanneer het even lastig wordt, en dat zal het zeker wel eens worden, zijn wij daar om u er doorheen te slepen. Keer op keer weer. Dat is wat onze klanten misschien nog wel het meest waarderen: onze menselijke maat.

Want alleen als u zowel op financieel als op persoonlijk vlak het maximale resultaat eruit hebt gehaald, zijn wij tevreden. Dat noemen wij met trots “de deal van je leven!”

Wij zijn CF,
Van Oers Corporate Finance

Meer over onze werkwijze en aanpak leest u hier.

Klanten die u voor zijn gegaan

Een greep uit onze afgeronde projecten

Jerry van Leent
Jerry van Leent | Manager
Ons team stelt zich graag aan u voor
Kom direct in contact om een afspraak te maken. Onze adviseurs stellen zich graag persoonlijk aan u voor.