Vanoers.nlDienstenCorporate FinanceVoorstelrondje: onze Corporate Finance experts

Voorstelrondje: onze Corporate Finance experts.

CF gesprek Isabelle en Bert
het team van oers corporate finance

Onze bedrijfsovername- en bedrijfsverkoopexperts helpen u verder

Wat mag u van ons verwachten? Het bieden van een helpende hand bij diverse projecten. Wij snappen dat het zetten van een volgende stap spannend en uitdagend is. Wij begeleiden u door het gehele proces. Samen met onze collega-specialisten van Van Oers Accountancy & Advies schakelen wij snel en eenvoudig om u op alle vlakken te kunnen ontzien en te ondersteunen.

Het manifest

Onze werkwijze – De deal van uw leven

U heeft jarenlang alles gegeven. Als ondernemer kijkt u terug op grote hoogtepunten en mogelijk ook uitdagende tijden. Ineens staat u voor die ene grote beslissing: bedrijf verkopen, private equity, bedrijfsfinanciering, bedrijfsovername of een exit. We begrijpen dat u het graag zélf doet, maar fusie- en overnamevraagstukken zijn complex. Hoe nu verder?

Maak de deal rond met een partij die samen met u het avontuur aangaat, u voor verrassingen weet te behoeden en u proactief bij de hand te nemen. Niet zomaar een partij, maar een echte match. Een partner die altijd voor het maximale resultaat gaat, maar die daarbij vooral ook voorbij de euro’s kan kijken. Een compagnon die doorheeft wat u belangrijk vindt en weet waar u als ondernemer voor staat.

We gaan het niet ontkennen; het wordt een intensieve periode, een ware rollercoaster. Maar u staat er niet alleen voor. Want wanneer het even lastig wordt, en dat zal het zeker wel eens worden, zijn wij daar om u er doorheen te slepen. Dat is wat onze klanten misschien nog wel het meest waarderen: onze menselijke maat.

Want alleen als u zowel op financieel als op persoonlijk vlak het maximale resultaat eruit hebt gehaald, zijn wij tevreden. Dat noemen wij met trots: de deal van uw leven! Vol Overgave.

Wij zijn CF,
Van Oers Corporate Finance

Meer over onze werkwijze en aanpak leest u hier.

Klanten die u voor zijn gegaan

Een greep uit onze afgeronde projecten

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directeur Corporate Finance
Wilt u uw bedrijf verkopen of een bedrijf kopen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Laat een terugbelverzoek achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.