Bert Bastiaansen
Manager

Bert Bastiaansen

Bert Bastiaansen is Manager Due Diligence en zorgt ervoor dat zijn team alles heeft wat nodig is om Vol Overgave boekenonderzoek te doen. Voor Bert is het mooiste van zijn werk dat hij echt een verschil kan maken voor ondernemers, al betekent dat regelmatig dat hij wat harder moet lopen. Maar dat is voor hem juist de sport.
Bert Bastiaansen aan het woord

Verre oorden

“Misschien verwacht je het niet voor iemand die voor zijn werk ‘in de boeken’ zit, maar ik ben heel avontuurlijk. Ik heb een grote liefde voor verre reizen, bij voorkeur met de backpack. Tijdens mijn studie heb ik zelfs een half jaar in Korea doorgebracht.”

De beste deal

“Een andere karaktertrek van mij is dat ik vrij competitief ben. Ik houd van autosport en ben veel op of rond het circuit te vinden. Maar ik ga ook graag met vrienden de modder in, tijdens een vikingrun. Die uitdaging en het teamgevoel heb ik net zo graag in mijn werk. Samen kom je nu eenmaal tot de deal die voor een ondernemer op alle vlakken de beste is.”

Vol energie

“Mijn werk bestaat uit een breed palet aan verschillende taken. Ik zorg dat het team met mooie opdrachten aan de slag kan en ondersteun waar nodig. Daarnaast doe ik ook HR-werkzaamheden, bezoek ik universiteiten en voorzie ik studenten van mooie cases. Die 110% die ik tijdens een vikingrun geef, geef ik ook graag tijdens kantooruren.”

Over Bert

Recent afgeronde deals