Financieringsadvies

financieringsadvies
ZO MAKEN WE UW ZAKELIJKE FINANCIERING ROND

Financieringsadvies van Van Oers

Hoe kom ik aan financiering en hoe krijg ik banken zover dat ze mijn financieringsaanvraag accepteren? Als u de volgende stap wilt zetten in uw ondernemerscarrière, zijn dit vragen waarmee u waarschijnlijk te maken krijgt. Zakelijke financiering heeft heel wat voeten in de aarde, veel ondernemers liggen er wakker van. Wij bieden u de zekerheid van onze ervaring, de juiste contacten en betrouwbaar advies. Samen maken we de financieringsaanvraag rond.

DEbT ADVISORY VOOR UW IDEALE FINANCIERING

Zakelijke financiering met Van Oers

Er zijn diverse momenten waarop bedrijfsfinanciering onmisbaar is, bijvoorbeeld als uw onderneming groeit of als u gaat investeren in nieuwe bedrijfsmiddelen. Met ons financieringsadvies verzorgen we de financiering die bij uw volgende stap past. Om uw bedrijfsfinanciering rond te maken, zetten we onze jarenlange bancaire ervaring in, putten we uit ons netwerk van financiers en benutten we onze specifieke kennis over beoordelingscriteria van deze financiers. Vol overgave gaan we voor de ideale zakelijke financiering.

UW FINANCIERING DOOR VAN OERS CORPORATE FINANCE

Waarom uw financiering via ons financieringsadvies?

Als u ook klant bent bij Van Oers, kunnen we onze kennis van ontwikkelingen in uw bedrijf en de financiële situatie benutten voor een goede inschatting van de haalbaarheid van uw financieringsaanvraag. We bieden ondersteuning bij het opstellen van uw prognose en verzorgen de presentatie van uw cijfers op de gewenste manier. Daarnaast verzorgen wij het financieringsmemorandum en bieden we dit bij diverse financiers aan, natuurlijk afgestemd op wat u voor ogen hebt.

DEbT ADVISORY DOOR VAN OERS

De voordelen van ons financieringsadvies

U kunt focus houden op primaire zakelijke activiteiten, wij maken de financieringsaanvraag rond.
Financiering is een vak apart. Met onze kennis van de markt en financiële expertise ligt een geslaagde financieringsaanvraag binnen uw handbereik.
Wij gaan vol overgave voor de meest gunstige voorwaarden voor u: een goed tarief en zekerheden waarop u kunt bouwen.
We vertellen van tevoren wat de werkzaamheden kosten..

Laten we samen uw financieringsvraag rond maken

Ons Corporate Finance-team hanteert voor iedere financiering een specifieke methode, afgestemd op de omvang. Onze specialisten zijn pas tevreden als u het maximale resultaat hebt behaald.

Joost Akkermans
Joost Akkermans | Directeur
Benieuwd wat wij voor uw financieringsaanvraag kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek