Joyce de Zwart
Secretaresse

Joyce de Zwart

Joyce de Zwart zorgt er met haar opgeruimde karakter voor dat haar collega’s iedere dag met volle focus aan de slag kunnen voor onze klanten. Opgeruimd in de letterlijke en figuurlijke zin. Want zelfs met een haastklus krijg je Joyce niet van haar stuk. Sterker nog: dat doet ze stiekem het liefst.
JOYCE DE ZWART AAN HET WOORD

In beweging

“Ik werk hier graag omdat ik wel van een uitdaging houd. Ik ben de vraagbaak en regelaar van het team en daar haal ik veel voldoening uit. Ook buiten kantoortijden zoek ik die uitdaging op, je ziet mij regelmatig een obstacle run doen of bootcampen. Ik ben trouwens niet de enige hier op kantoor, wellicht is dat die Vol Overgave-mentaliteit … “

Op de feiten vooruit

“Ik start mijn werkdag altijd met een agendacheck. Wat heeft iedereen vandaag op de planning? En vooral: zijn de spreekkamers voor afspraken al gereserveerd of moet er nog iets anders geregeld worden? Ik loop op de feiten vooruit zodat de oplossing er al is vóór er een probleem ontstaat. Ons werk heeft veel impact op het leven van ondernemers, dus ik vind het belangrijk dat zij hier op hun gemak zijn. Daarna haal ik een rondje koffie, want ik weet hoeveel dat doet voor een fijne werkdag.”

Oog voor detail

“Ook de afsluiter van de dag is voor mij vaste prik: een laatste rondje opruimen en orde op zaken stellen. Dan kunnen we er de volgende werkdag weer opgeruimd tegenaan. Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen, vind ik. Dat is hoe ik mijn vak uitoefen. Als collega’s en onze klanten daarmee geholpen zijn, is mijn dag geslaagd.”

Joyce de Zwart
Joyce de Zwart | Secretaresse
Benieuwd wat Joyce voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Joyce.