Rob Donkers
Adviseur

Rob Donkers

Rob Donkers verbindt zijn privé- en werkleven moeiteloos met elkaar. ‘Focus’ is het woord dat die verbinding het best omschrijft. Want of hij nu opgaat in zijn hobby of due diligence-analyses uitvoert: hij is niet uit zijn concentratie te krijgen en dat kun je zien aan het eindresultaat.
ROB DONKERS AAN HET WOORD

Op de toppen

“Eigenlijk hanteer ik dezelfde werkwijze bij Van Oers als op de rotsen van de Franse Fontainebleau die ik graag beklim. Als het moeilijk wordt, zet ik gewoon een tandje bij of kies ik voor een andere aanpak om toch dat einddoel te bereiken. Wat ik doe, doe ik Vol Overgave. Dat geldt net zo goed voor het klimmen als voor mijn werk.”

Fundering voor de toekomst

“Ik kom uit een ondernemersfamilie, daar komt die werkethiek vandaan. Tegelijk weet ik door mijn achtergrond maar al te goed in welke spanning ondernemers kunnen zitten terwijl ik aan hun analyse werk. Het is van groot belang dat ze met mijn werk gefundeerd verder kunnen bouwen aan hun levenswerk. Zorgvuldigheid, eerlijkheid en een kritische blik voeren daarom in al mijn analyses de boventoon.”

De diepte in

“In mijn analyses maak ik graag gebruik van data. Want zo achterhaal ik trends en afwijkende items veel sneller en accurater dan wanneer ik deze moderne middelen niet inzet. Hierdoor blijft er ook meer tijd over om de diepte in te gaan en opvallende posten te doorgronden.”

Over Rob

Recent afgeronde deals

Rob Donkers
Rob Donkers | Adviseur
Benieuwd wat Rob voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Rob.