Herstructurering

restructuring
restructuring met corporate finance van van oers

We maken de herstructurering voor u rond

Iedere grote verandering in uw organisatie kan aanleiding zijn voor een herstructurering of restructuring. Dat kan een negatieve ontwikkeling zijn die u liever niet had meegemaakt, maar net zo goed een positieve gebeurtenis. Voor een herstructurering is goede timing in beide gevallen ontzettend belangrijk. Van Oers gaat vol overgave voor de beste mogelijk restructuring, op alle vlakken.

HERSTRUCTURERING ONDERNEMING MET Corporate FInance van VAN OERS

Op deze momenten is uw bedrijf anders inrichten het overwegen waard

Er zijn nogal wat redenen om een herstructurering in gang te zetten. Heeft u hiermee te maken, trek dan bij ons aan de bel:

  • Uw bedrijf groeit razendsnel;
  • Er verandert iets in de rechtsvorm doordat een aandeelhouder vertrekt;
  • Na een overname of een wijziging in het management;
  • U draait al meerdere verliesjaren;
  • Bij disruptieve ontwikkelingen in de markt.

Zit u in een van deze situaties? Kom eens praten bij Van Oers. Onze adviseurs begrijpen u en steken u graag de helpende hand toe. We zoeken een oplossing voor uw uitdagingen, zowel bij de financiering als bij de structurering. En als dat nodig is, creëren we de nodig rust bij uw stakeholders.

Zo maken we de restructuring samen rond

U wilt zo snel mogelijk uw bedrijf weer op de rit hebben als een van de bovengenoemde situaties aan de hand is. Snel inzicht krijgen zodat u de juiste beslissingen kunt nemen, zodat u de onderneming op het juiste spoor krijgt. Dat begrijpen we. Daarom zetten we er tempo achter. We gaan vol overgave aan de slag om u op korte termijn in staat te stellen verbeteringen door te voeren. Voordat we van start gaan, leggen we u ons stappenplan voor, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Een samenvatting van dit stappenplan:

  1. Eerst verzamelen we informatie over uw organisatie en de financiële huishouding daarvan, om alle redenen voor een mogelijke herstructuring in beeld te krijgen. Daarvoor spreken we verschillende stakeholders.
  2. Vervolgens analyseren we de informatie uit stap 1 en destilleren we daaruit de uitdagingen die er zijn.
  3. Voor iedere uitdaging onderzoeken we hoe (en of) die aangepakt kunnen worden om uw organisatie toekomstbestendig te herstructureren.
  4. Tot slot bespreken we dit alles met u. Daarna blijven we aan de zijlijn paraat voor advies terwijl u de plannen implementeert.

Laten we samen uw bedrijf de juiste richting uit sturen

Van Oers doet er alles aan om de structuur van uw bedrijf op orde te brengen en bijbehorende financiële opgaven (juridisch) goed te regelen. De Corporate Finance-adviseurs van Van Oers hebben veel ervaring met herstructurering en weten hoe de hazen lopen in de bankwereld. Daarnaast kan ons uitgebreide netwerk u enorm helpen. Laten we samen uw restructuring rond maken.

Joost Akkermans
Joost Akkersmans | Directeur
Benieuwd wat wij met restructuring voor u kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.
Neem contact op phone Terugbelverzoek