Uw adviseur gespecialiseerd in de zorg
Uw adviseur gespecialiseerd in de zorg

Van Oers, voor al uw zorgvraagstukken

De zorg is onderhevig aan steeds veranderende wet- en regelgeving. Om als zorgprofessional de kwaliteit te waarborgen in uw organisatie en de kosten zoveel mogelijk te reduceren, is het verstandig om zaken te doen met een accountant die gespecialiseerd in de zorg. Hoe zorgt u voor een financieel gezonde organisatie? Hoe anticipeert u op alle veranderende regels? Wij staan voor u klaar om u van gepast advies te voorzien.

Veranderingen in de zorg

De zorg staat continue onder druk, niet alleen wat de tarieven betreft, maar ook door veranderingen op de arbeidsmarkt. Daar komt bij dat u ook  te maken heeft met concurrentie en met de consumenten die steeds meer verwachten. Veel uitdagingen waar uw organisatie mee te maken krijgt. U wilt natuurlijk de beste kwaliteit leveren en daarom anticiperen wij samen met u op deze veranderingen en adviseren wij u om de juiste richting op te gaan.

Waarom Van Oers?

Kwaliteit, goede mensen en in de samenleving, dat zijn onze drie pijlers. Dit zijn ook belangrijke pijlers in de zorg. Daar draait het ook om het waarborgen van kwaliteit en het bijdragen aan de samenleving. Iedereen heeft baat bij goede en betaalbare zorg. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in de zorgbranche en weten zorginstellingen moeiteloos te ondersteunen. Wij benutten de kansen en reageren op veranderingen. Zo kunnen wij onder andere uw administratie zo efficiënt mogelijk inrichten, u voorzien van professioneel advies en van meerwaarde zijn voor uw organisatie.

Vragen over administratieve dienstverlening, btw, de cao of subsidies, u kunt bij ons met al uw zorgvragen terecht. Wij volgen de zorgontwikkelingen op de voet. Wij zijn de zorg accountant waar u naar op zoek bent. Persoonlijk, verantwoord en innovatief.

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u weten waar wij u mee van dienst kunnen zijn? Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak.

Zorgspecialist op het gebied van Dental

Neem contact op met de zorgspecialisten
Naam:*
Bedrijf:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Vraag of opmerking:
Zorg actualiteiten

Zorg actualiteiten

Het Van Oers Zorg Team