Uw adviseur gespecialiseerd in de zorg
Uw adviseur gespecialiseerd in de zorg

Van Oers, uw visie is onze zorg

Hoe houd ik mijn onderneming financieel gezond en zorg ik ervoor dat ook privé mijn financiële vooruitzichten gunstig zijn? Dat is een vraag die veel huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, apothekers en medisch specialisten zichzelf stellen. U bent actief in de zorg en dient kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren aan uw patiënten. Ondertussen bent u ook ondernemer en draagt u de verantwoordelijkheid over de gezondheid van uw onderneming. Dat verdient ook de nodige zorg en aandacht. Daarbij komt dat de steeds veranderende wet- en regelgeving en de zorgverzekeraars doorgaans ook grote gevolgen hebben op de financiële gezondheid van uw onderneming. Daarom is het goed om u te laten ondersteunen door een financieel adviseur die gespecialiseerd is in medici die opereren in de eerste- en tweedelijns zorg. Daarvoor bent u bij Van Oers aan het juiste adres.

Professionele dienstverlening

Voor uw onderneming streeft u naar continuïteit en een gezond rendement. Dat doel bereikt u niet door enkel naar het verleden te kijken. In de toekomst ligt de uitdaging. Tussentijds actueel inzicht door middel van dashboards die zijn toegesneden op uw ondernemingsdoelstellingen bieden daarbij een handvat om de visie en de koers voor de toekomst te bepalen en te monitoren. Waar wilt u naar toe met uw praktijk en hoe kunnen wij dat doel samen bereiken? Dát is onze zorg. Binnen Van Oers hebben wij specialisten die zich in het bijzonder richten op medici en de uitdagingen waar zij mee te maken kunnen krijgen. Hierbij kunt u denken aan:

  • het verhogen van de omzet per behandelruimte;
  • werving en selectie van goed personeel;
  • btw-problematieken zoals wat wel en wat niet is belast en zo ja, tegen welk percentage;
  • de optimalisatie van de personeelsplanning van uw praktijk;
  • de arbeidsrechtelijke aandachtspunten van het inschakelen van een waarnemer.

Onze specialisten kennen uw branche en kunnen u als geen ander ondersteunen bij het realiseren van uw doelstellingen.

MediFuture

Onze advisering houdt niet op bij uw onderneming. Minstens zo belangrijk is hoe uw financiële situatie er privé uit ziet. Bent u net begonnen of zit u juist al langer in het vak? In elke fase van uw leven is het goed om inzicht te hebben in uw financiële vooruitzichten. Enkel dan kunt u weloverwogen beslissingen nemen. Om een antwoord te geven op dergelijke vragen heeft Van Oers speciaal voor ondernemers in de medische sector MediFuture geïntroduceerd. Een antwoord op veel vragen ten aanzien van uw financiële toekomst. Net als uw patiënten wilt u duidelijkheid in begrijpelijke taal. Wij zorgen ervoor dat u die duidelijkheid krijgt.

Wij bieden het totaalpakket

Van complexe, financiële verandertrajecten tot het krijgen van grip op uw onderneming. Wij hebben het in huis. Onze adviseurs ontzorgen u. U heeft een vast aanspreekpunt. Bij Van Oers bent u verzekerd van adviseurs die gespecialiseerd zijn in de zorgbranche en die ondernemingen in die sector moeiteloos ondersteunen. Precies wat u van uw adviseur mag verwachten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zorgspecialist op het gebied van Dental

 

Neem contact op met de zorgspecialisten
Naam:*
Bedrijf:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Vraag of opmerking:
Zorg actualiteiten

Zorg actualiteiten

Het Van Oers Zorg Team