Uw agrarische adviseur die zelf uit de sector komt

De beste agro-adviseurs droegen ooit een overall. Daar kunnen we kort over zijn. Daarom werkt er binnen Van Oers een selecte groep agro-experts vanuit alle verschillende teams samen, om u van het beste advies te voorzien. Team Agro helpt u vanuit financiële stabiliteit nieuwe kansen creëren, om zo te ondernemen met voorsprong.

“Van Oers draagt zelf punten aan waar wij in onze bedrijfsvoering rekening mee kunnen houden.” – Melkgeitenbedrijf De Heerenvelde

Neem contact op
Klantverhaal de Heerenvelde
Agrarisch advies van Van Oers

Agro-wortels als voedingsbodem voor samenwerking

Team Agro van Van Oers bestaat uit specialisten met ervaring in diverse agrarische sectoren. Daardoor weten zij welke regelingen van toepassing zijn in uw sector. Ze informeren u proactief als er zich ontwikkelingen voordoen en zijn de aangewezen personen om u te helpen kansen te creëren vanuit financiële stabiliteit. En dat doen ze niet alleen vanachter het bureau. Uw vaste aanspreekpunt komt ook bij uw agrarische bedrijf langs. De buitenlucht opsnuiven, de oogst of het vee bekijken en uw levenswerk aanschouwen. Zodat we weten wat er speelt en een advies op maat kunnen geven.

 Ik groeide op in Etten-Leur als dochter van een agrariër. Mede daardoor houd ik van de nuchterheid van de familiebedrijven waar we vanuit onze vestiging in Zundert voor mogen werken. En vakinhoudelijk is het enorm uitdagend. – Marieke van Dorst – Koomans van den Dries / Manager fiscaal & onderdeel team Agro

Marieke van Dorst
Arno Zagers
Arno Zagers | Directielid agro
Benieuwd hoe we uw agrarisch bedrijf verder helpen met accountancy?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek