Lees hier alles over de ontwikkelingen rondom Prinsjesdag en het Belastingplan

De vestigingen van Van Oers

Onze werkwijze

Van Oers behoort tot één van de grotere accountancy en advies kantoren van Nederland. We verrichten werkzaamheden voor bedrijven door heel Nederland. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal en Zundert. De karakteristieke Van Oers aanpak wordt beloond met vertrouwen en een gezonde groei.

In 1964 opende Harrie van Oers zijn accountantskantoor in Breda. Destijds stonden er geen kernwaarden op papier, maar was het gewoon hard werken, met het hart op de juiste plaats. Harrie van Oers koppelde een daadkrachtige dienstverlening aan een open persoonlijkheid. Makkelijk benaderbaar en oprecht geïnteresseerd: het werd gewaardeerd en bleek daarom succesvol.

Dienstverlening Van Oers

Vanuit onze vestigingen bieden we oplossingen aan klanten in uiteenlopende branches. We hebben de professionaliteit van een groot kantoor, maar de uitstraling van het kantoor om de hoek met een bourgondisch karakter. We richten ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters.

Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij bedrijfsopvolging, bedrijfsovernames en bedrijfsoverdracht, reorganisaties, strategisch advies, personeelsbeleid, loonadvies en hulp bij internationale vraagstukken. En u kunt bij van Oers ook terecht voor organisatieadvies, HRM-advies, AFAS Consultancy, Duurzaamheidsadvies, Juridisch Advies en advies op het gebied van IT & Cybersecurity. Deskundig advies bij het ontwikkelen en veranderen van uw organisatie.

Maak kennis met onze rijke historie en ervaring

Inmiddels bestaat Van Oers 55 jaar en zijn er kantoren opgericht in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Etten-Leur en Zundert en zijn de vestigingen uitgegroeid tot een van de grootste kantoren in Zuid-Nederland. Bij zo’n groeiproces hoort dat de marktwaarden worden vastgelegd. Uiteraard volgen we het voorbeeld van Harrie van Oers: persoonlijk, betrokken en daadkrachtig. Het voelt goed dat we dankzij deze formule gegroeid zijn – maar daar gaat het uiteindelijk niet om. Zoveel mogelijk mede-ondernemers vooruit helpen, dat blijft het doel. Wilt u weten hoe we u vooruit kunnen helpen? Vraag een kennismakingsgesprek aan via het contactformulier op deze pagina.

Neem contact op met ons team
  • Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Wij streven ernaar om binnen 2 werkdag contact met u op te nemen.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.