Lees hier alles over de ontwikkelingen rondom Prinsjesdag en het Belastingplan

Vanoers.nlOver Van Oers

Over Van Oers

Betrouwbaar advies door Van Oers
Maak kennis met Van Oers
Betrouwbaar advies door Van Oers

De accountant, fiscalist en adviseur voor uw onderneming

Hoewel we de dienstverlening bieden van een groot kantoor, zijn we ook nog steeds het kantoor om de hoek. Verwacht van ons persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en constructief overleg.

Sinds 1964 de adviseur voor ondernemers in West-Brabant

In 1964 opende Harrie van Oers zijn accountantskantoor. Destijds stonden er geen kernwaarden op papier, maar gewoon hard werken. Hij koppelde een daadkrachtige dienstverlening aan een open persoonlijkheid. Makkelijk benaderbaar en oprecht geïnteresseerd: het werd gewaardeerd en bleek daarom succesvol.

Van Oers vandaag

Inmiddels bestaat Van Oers ruim 50 jaar en zijn we uitgegroeid tot een van de grootste kantoren in Zuid-Nederland. Bij zo’n groeiproces hoort dat de marktwaarden worden vastgelegd. Uiteraard volgen we het voorbeeld van Harrie van Oers: persoonlijk, betrokken en daadkrachtig. Het voelt goed dat we dankzij deze formule gegroeid zijn, maar daar gaat het uiteindelijk niet om. Zoveel mogelijk mede-ondernemers vooruit helpen, dat blijft het doel.

Sterk in de regio

Met ruim 400 medewerkers behoort Van Oers tot de grotere regionale accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Met vestigingen in Breda, Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en Zundert. Vanuit deze locaties richten we ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters.

Betrouwbaar advies door Van Oers

Gewoon helpen

Het geeft ons voldoening om onze kennis te benutten voor maatschappelijke doelstellingen. In onze eigen tijd voeren we de boekhouding voor stichtingen die zich inzetten voor een betere wereld. Denk aan organisaties die zich inzetten voor kansarme kinderen of mensen met een beperking. Ook bezoeken we elk jaar bejaardentehuizen om senioren te helpen met hun belastingaangiftes.

Tijd voor een kennismaking!

Genoeg over Van Oers, tijd voor uw verhaal. We nodigen u bij deze van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Via het formulier op deze pagina kunt u contact met ons opnemen.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek