Typ hier uw zoekwoord
Vanoers.nlOver Van Oers

Wij helpen u ondernemen met voorsprong

Samen met ondernemers bouwen we aan solide organisaties die een voorbeeld willen zijn in hun branche en voor de samenleving.

Over Van Oers Accountancy

Algemeen - Contact

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen mogelijkheden ontdekken

Dit is onze belofte aan u

U bent ondernemer geworden omdat u een kans zag iets moois neer te zetten. Iets wat helemaal van u is, zoals u het wilt. Iets voor de toekomst, uw levenswerk. Een geweldig avontuur, met vrij zicht op groei. Dat is wat ondernemen zo geweldig maakt.

Maar. Die financiële puzzel. Die lastige strategische keuzes. Die veranderingen in de markt. U wilt uw klanten meerwaarde bieden, maar bent vooral bezig met méér rekenwerk. U wilt altijd vooruit kijken, maar bent wel eens onzeker over de toekomst. U weet dat u knopen moet doorhakken, maar kunt wel wat extra slagkracht gebruiken. Dit alles belemmert misschien uw vrije blik, terwijl dat echt niet hoeft. Vind het avontuur terug, met iemand naast u die snapt waar het voor u om draait.

Wij zijn creëerders van kansen. Voor onze klanten én voor ons team. Samen met ondernemers willen we voorop lopen en vooruitkijken, vanuit oprechte nieuwsgierigheid en een oersterke kennisbasis. Van Accountancy tot Corporate Finance. Van Agro tot Zorg. Voor startende ondernemers en ervaren ondernemers. Voor regionaal gewortelde en internationaal navigerende ondernemers. Voor jou.

Ervaar hoe het is om mogelijkheden te ontdekken vanuit financiële stabiliteit.

Groepsbestuur

Het groepsbestuur is verantwoordelijk voor de algehele leiding van de verschillende bedrijfsonderdelen binnen Van Oers.

Samenstelling groepsbestuur:

Gevestigde naam sinds 1964

Vanaf het allereerste begin was onze filosofie ‘daadkrachtige dienstverlening gekoppeld aan een open persoonlijkheid’, zo omschreef oprichter Harrie van Oers het. Daar staan we nog steeds om bekend, ook nu we met ruim 400 medewerkers behoren tot de grotere regionale accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland.

Van Oers kent zo’n twintig specialismen, die samenwerken als één team vanuit onze vestigingen in Breda, Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en Zundert. Samen helpen zij het mkb, familiebedrijven, dga’s en starters ondernemen met voorsprong.

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek