De adviseur voor franchisenemers
De adviseur voor franchisenemers

Van Oers, dé adviseur voor franchisenemers

U heeft bewust gekozen om franchisenemer te worden. U weet precies waar u aan begonnen bent en wat u nodig heeft. Hoe fijn is het dan om een accountant te hebben die u en het franchise ondernemen begrijpt.  Van Oers is specialist op het gebied van  franchiseformules.

McDonald’s franchisenemers

Onze ruime ervaring komt voornamelijk door het feit dat wij de adviseur zijn voor een groot deel van de Nederlandse McDonald’s restaurants. Hierdoor hebben wij een goed inzicht gekregen waar u als franchisenemer bij de exploitatie mee te maken krijgt.

Voor de innovatieve franchisenemer

Van Oers blijft innovatief en investeren in het verder digitaliseren van de gegevensinvoer. Zo beperken we de administratieve werkzaamheden tot een minimum. Door onze kennis in de franchise branche kunnen we veel franchisenemers van dienst zijn. We lopen tevens voorop wat betreft het toepassen van nieuwe technologische ontwikkelingen. Wij zorgen dat u op een efficiënte manier uw P&L-rapportage krijgt. Deze rapportage kan tevens voorzien worden van overzichtelijke en uitgebreide managementinformatie. Van Oers maakt ondernemen een stuk makkelijker voor u. Of het nu gaat om een supermarktformules, voedselformules, horecaformules of andere winkelformules, wij zijn de adviseur waar u op kunt bouwen.

Onze diensten voor franchise-ondernemers

Als accountants- en advieskantoor is het logisch dat wij alles weten omtrent fiscaal advies, jaarrekeningen en het opstellen van financiële planningen. Onze kennis rijkt echter verder. Dit komt door onze ervaring met McDonald’s. Wij weten precies waar de kansen en ook valkuilen voor een franchisenemer liggen. Van Oers Accountancy & Advies helpt u onder andere bij:

  • Het opstellen van de maandelijkse Profit & Loss-Statement
  • Het samenstellen en controleren van de jaarrekening
  • Het verzorgen van de fiscale aangiften
  • Het geven van fiscaal advies
  • Loonadviesbureau en juridische advisering
  • Begeleiding bij financieringsaanvragen en het opstellen van prognoses
  • Waardering van restaurants en begeleiding bij aan- en verkoop van restaurants
  • Vermogensplanning en financiële planning
  • Specifieke vraagstukken m.b.t. franchise

Meer informatie

Haal ook het optimale uit uw franchise-onderneming. In een persoonlijk gesprek informeren wij u verder over onze aanpak en werkwijze. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op met het franchiseteam
Naam:*
Bedrijf:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Vraag of opmerking:

Dennis Klasen
Directielid Accountancy +31(0)6 518 32 660
Jeroen van de Merbel
Accountant +31(0)165 58 26 00
Ton Peeters
Manager fiscaliteit +31(0)6 233 67 135 +31(0)165 58 26 00