Vanoers.nlDienstenCorporate Finance

Van Oers Corporate Finance is uw overnamespecialist

Wij realiseren de deal van uw leven! Een overname of fusie is te complex om zelf te regelen. Er staat immers veel op het spel. Wij nemen u volledig aan de hand om u goed te begeleiden en te ontzorgen, zodat u focus kunt houden op het nemen van belangrijke ondernemingsbeslissingen.

"Het vertrouwen in Van Oers was er al" - Hans Reedijk | Belona
Hans Reedijk voormalig eigenaar Belona

Meer info - Corporate finance

Van Oers Corporate Finance
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Onze belofte: Vol Overgave

Bedrijfsovername, bedrijfsverkoop of bedrijfsfinanciering: wij maken de deal rond.

Hoe wij de deal van uw leven maken, zo maakt u ‘m nergens. Vol Overgave. Mét hoofdletters.

Want u wilt uw zaken goed geregeld hebben. Zeker als het om de verkoop van uw levenswerk gaat: uw bedrijf. Of wanneer u als ondernemer uw cirkel wilt vergroten middels een fusie of bedrijfsovername. Maar ook wanneer u het bedrijf wilt overdragen aan een nieuwe generatie om de cirkel echt rond te maken.

Het is onze missie om de deal van uw leven te maken op het gebied van bedrijfsovername of bedrijfsverkoop. Zodat u als ondernemer op positieve wijze terugkijkt op de belangrijkste mijlpaal van uw ondernemersavontuur. Samen maken we de cirkel rond. Dat doet u met een partner die u volledig vertrouwt, die u begrijpt en het beste wil voor u en uw bedrijf.

U neemt belangrijke ondernemingsbeslissingen. Wij vinden de perfecte match tegen de beste voorwaarden. Vol Overgave.

Lees hier meer over onze werkwijze

Maak het rond met Van Oers Corporate Finance

Wij zijn net even anders, maar dat heeft u inmiddels wel door. We zetten de kroon op uw (levens)werk. Met aandacht voor de transactiedoelstellingen, maar ook voor uw persoonlijke doelen.

Met onze Vol Overgave-mentaliteit gaan we verder dan anderen. Dat bevestigen onze klanten. Dat doen we stap voor stap: transparant tot de laatste zet. Met veel aandacht voor ratio én emotie.

U doet waar u goed in bent: op uw kennis, onderbuikgevoel en jarenlange ervaring afgaan. Wij doen waar wij goed in zijn: de deal rond maken.

Corporate Finance: altijd een vertrouwd gezicht

Keer op keer aan tafel met een vertrouwd gezicht: dat vinden wij belangrijk. Met onze Corporate Finance experts kunt u lezen en schrijven. Nu ‘exit’ of aankoop in zicht komt, staat er veel op het spel. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Daar kunt u ons – en ons netwerk van advocaten, investeringsmaatschappijen, notarissen, kopers en bankiers – op vertrouwen. Samen op weg naar de deal van uw leven.

Het is u vast niet ontgaan: Van Oers staat voor full-service. U mag van ons verwachten dat wij integraal gebruik maken van de diensten van Van Oers Accountancy & Advies, waardoor we snel kunnen schakelen met fiscalisten, accountants, juristen en due diligence specialisten.

  Wij maken de deal rond
  Meer informatie over Corporate Finance
  Wij maken de deal rond
  Lees verder

  “Als ondernemer ben je in de lead, maar je hebt een partner als Van Oers nodig”

  - Jan Spiering | Kompak Food Tilburg
  Lees hier het verhaal van Kompak Food Tilburg
  Kompak Food Tilburg
  Deze Corporate Finance vragen stellen onze klanten

  Houden deze vragen u als ondernemer bezig?

  Klant
  Klant

  Waar let ik op tijdens een bedrijfsovername?

  Alexander den Boer | Directeur Corporate Finance
  Alexander den Boer | Directeur Corporate Finance

  Het kan interessant zijn om u te verdiepen in een eventuele bedrijfsovername, maar op welke aspecten kunt u een bedrijf nu beoordelen? Een goede voorbereiding is noodzakelijk, waarbij u eerst een helder zoekprofiel schetst van het soort bedrijf waar u naar op zoek bent. In welke markt moet het bedrijf actief zijn? Welke producten of diensten moet het bedrijf verkopen? Hoe is de organisatie ingericht en welke bedrijfscultuur heerst er? Wat is de ideale omvang? Speelt locatie een rol? Wat is het onderscheidend vermogen? Aan welke financiële eisen moet het bedrijf voldoen? Wij stellen graag samen met u een helder bedrijfsprofiel op welke past binnen uw bedrijfsfilosofie en strategie. Lees hier waar u op moet letten bij een bedrijfsovername.

  Lees het complete antwoord
  Klant
  Klant

  Wat kan ik verwachten van een Corporate Finance adviseur tijdens een verkoop/aankooptraject?

  Alexander den Boer | Directeur Corporate Finance
  Alexander den Boer | Directeur Corporate Finance

  Een bedrijfsovername is doorgaans een delicaat en emotioneel proces. Niet alleen voor de verkopende ondernemer, maar mogelijk ook voor de medewerkers, klanten, leveranciers en andere betrokken partijen. Een overnameadviseur dient te allen tijde discreet en professioneel te handelen en het proces proactief in goede banen leiden. Daarnaast borgt en overziet de overnameadviseur altijd uw belang. Wij zijn u tijdens het proces graag boven verwachting van dienst en zorgen ervoor dat we samen nooit voor een ongewenste verrassing komen te staan. Lees hier waar wij u als overnameadviseur mee helpen.

  Lees het complete antwoord
  Klant
  Klant

  Welke partijen/adviseurs zijn er gedurende het verkoopproces van mijn bedrijf betrokken?

  Alexander den Boer | Directeur Corporate Finance
  Alexander den Boer | Directeur Corporate Finance

  De overnameadviseur coördineert van begin tot eind het gehele proces en vormt het eerste aanspreekpunt voor de verkopende ondernemer. Gedurende een proces worden er additionele partijen betrokken in het proces. Ondanks dat het per proces kan verschillen zien we dat bij een transactie in ieder geval de volgende partijen betrokken worden.

  Lees het complete antwoord
  1 van 3
  Alexander den Boer
  Alexander den Boer | Directielid Corporate Finance
  Wilt u weten hoe wij uw deal rond maken?
  Laat een terugbelverzoek achter of bekijk onze diensten en branches. Voor elk fusie- of overnamevraagstuk staat er een expert voor u klaar.
  Neem contact op phone Terugbelverzoek