Vanoers.nlDienstenCorporate Finance
Uw overnamespecialist

Wie een eigen onderneming heeft, krijgt vroeg of laat lastige strategische toekomstvragen voor de kiezen. ‘Ga ik verder groeien, juist specialiseren, mijn levenswerk overdragen?’ Laat dat uw ondernemersplezier niet in de weg zitten. Hier kan onze afdeling Corporate Finance naast u staan, omdat onze adviseurs begrijpen waar het voor u om draait.

“Alexander zorgde ervoor dat ik me niet teveel door emotie liet leiden” – Ton van der Veer | Stichting Pim Senior

Zo maken we de deal rond
Stichting Pim Senior
SAMEN DE KOOP ROND MAKEN

Bedrijfsovername, bedrijfsverkoop of bedrijfsfinanciering

Hoe wij de deal van uw leven maken, zo maakt u ‘m nergens. Vol overgave. Want u wilt uw zaken goed geregeld hebben. Zeker als het om de verkoop van uw levenswerk gaat: uw bedrijf. Of wanneer u als ondernemer uw cirkel wilt vergroten middels een fusie of bedrijfsovername. Maar ook wanneer u het bedrijf wilt overdragen aan een nieuwe generatie om de cirkel echt rond te maken.

DE BESTE DEAL: FINANCIEEL EN PERSOONLIJK

We vinden de perfecte match

Het is onze missie om de deal van uw leven te maken bij een bedrijfsovername of bedrijfsverkoop. We zijn de partner die u volledig vertrouwt, die u begrijpt en het beste wil voor u en uw bedrijf. Op die manier heeft de champagne een heerlijk zoete afdronk, terwijl terugkijkt op de belangrijkste mijlpaal van uw ondernemersavontuur. U neemt belangrijke ondernemingsbeslissingen. Wij vinden de perfecte match tegen de beste voorwaarden. Vol Overgave.

Lees hier meer over onze werkwijze  Of vraag gratis ons magazine ‘Vol Overgave’ aan

Wij maken de deal rond
Meer informatie over Corporate Finance
Wij maken de deal rond
Lees verder
Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directielid Corporate Finance
Wilt u weten hoe wij uw deal rond maken?
Laat een terugbelverzoek achter of bekijk onze diensten en branches. Voor elk fusie- of overnamevraagstuk staat er een expert voor u klaar.
Neem contact op phone Terugbelverzoek