Uw adviseur voor de bouw- & vastgoedsector
Uw adviseur voor de bouw- & vastgoedsector

De bouw- en vastgoedsector verandert snel, zeker omdat deze gevoelig is voor economische wisselingen. Een accountant gespecialiseerd in bouw en vastgoed is dan ook wenselijk. Zeker voor bedrijven die controleplichtig zijn. Van Oers Accountancy & Advies beschikt over accountants die jaren geïnvesteerd hebben om kennis op te doen op het gebied van deze sectoren. Zo weten wij u van gepast advies te voorzien. Wij attenderen op veranderingen en mogelijkheden om zo eventuele kostenbesparingen te realiseren.

Accountancy voor de bouw- en vastgoedsector

Wat zijn mijn financiële kansen? Hoe wordt alles fiscaal geregeld en hoe krijg ik hier vat op? Vragen waar u als ondernemer antwoord op wil hebben. Juist omdat de beide branches volop in beweging zijn, wilt u optimaal uw kansen benutten. Van Oers helpt u hierbij. In beide sectoren is duurzaamheid erg belangrijk. Daar liggen kansen, maar daar is ook sprake van veel concurrentie. Dat laatste zorgt voor hogere inkoopprijzen. Voor bouwbedrijven is het daardoor lastiger geworden om financieringen rond te krijgen. Door ons actuele inzicht en ruime kennis helpen wij u bij het verkrijgen van deze financieringen.

Wat doet Van Oers Accountancy & Advies voor u?

Onze specialisten weten met welke uitdagingen u te maken krijgt en spelen hier adequaat op in. Door onze kennis in de bouw- en vastgoedsector te combineren met accountancy, financieringen, belastingadvies en juridisch advies, zijn wij uw professionele bouw en vastgoed accountant.

Meer informatie?

Wilt u ook uw eigen bouw en vastgoed specialist? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op met het bouwteam
Naam:*
Bedrijf:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Vraag of opmerking:
Actualiteiten in de bouw

 

John Knevels
Directielid Fiscaal +31(0)6 532 31 096 +31(0)76 53 03 800
Wouter Kruisifikx
Directielid Audit +31(0)6 142 78 072 +31(0)76 53 03 800
Wietske van Sambeek
Manager accountancy +31(0)6 186 82 238 +31(0)76 53 03 800

Onze bouw en vastgoed adviseurs