Vanoers.nlDienstenZakelijk juridisch advies
Verklein uw ondernemersrisico's

Elke fase van het ondernemen heeft een juridische kanttekening. Onze juristen brengen de wettelijke plichten en mogelijkheden in uw situatie in kaart. Zo helpen ze u om conflicten voor te zijn en kansen te creëren. Dat is ondernemen met voorsprong. Is er al een conflict ontstaan of loopt u tegen een zakelijke uitdaging aan? Ook dan staan de juristen van Van Oers aan uw zijde. We combineren onze ervaring met een oersterke kennisbasis om tot de beste oplossing te komen.

“Betrek tijdig een M&A jurist bij een transactie, dan weet je waarvoor je kiest” | Esther Luttik

Ik wil meer informatie
Esther Luttik
juridisch advies van van oers

Van advies tot opstellen van juridische documenten

Is uw onderneming gegroeid en krijgt u te maken met een arbeidsrechtelijke kwestie waar u geen kaas van heeft gegeten? Of doet zich een ontwikkeling voor in de privésfeer die juridische gevolgen heeft voor uw onderneming? Samen gaan we na hoe we deze uitdagingen het hoofd kunnen bieden. En we houden het niet bij adviseren, maar staan u ook bij tijdens juridische procedures en stellen juridische documenten voor u op. Alles zodat u zich kunt richten op waar uw hart echt sneller van gaat kloppen: ondernemen.

Werkwijze en specialisatiegebieden

Juridische vragen of conflicten kunt u op laagdrempelige manier aankaarten bij uw vaste Van Oers aanspreekpunt. Deze zal zijn of haar ervaring en uitgebreide kennis combineren en samenwerken met onze accountants, fiscalisten en loonadviseurs om uw organisatie van het beste advies te voorzien. Onze werkwijze passen we toe op de volgende gebieden:

Projectmanagement

Marco Schouwenaar
Marco Schouwenaar | Manager juridisch advies
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?
Plan een kennismakingsgesprek via het contactformulier of laat een terugbelverzoek achter.
Neem contact op phone Terugbelverzoek