Een passende bedrijfsfinanciering

Corporate Finance
Bedrijfsfinanciering die bij u past. Samen met Van Oers Corporate Finance

De juiste bedrijfsfinanciering. Wij maken de deal rond.

Hoeveel geld moet ik zelf inbrengen bij een nieuw bedrijf? Wat heeft de bank nodig voor een financiering? Hoe kan ik een nieuw bedrijf financieren? Het realiseren van een passende bedrijfsfinanciering is geen vanzelfsprekendheid. Een goede trackrecord en een jarenlange relatie met uw bank zijn ook geen garantie. Een goed financieringsmemorandum met een hoog realiteitsgehalte doorberekend in toekomstige geldstromen en bancaire ratio’s is cruciaal. De specialisten van Van Oers Corporate Finance ondersteunen u bij het verkrijgen van een passende bedrijfsfinanciering.

Bedrijfsfinanciering realiseren met Van Oers Corporate Finance

Wij helpen u bij diverse financieringsaanvragen. Vol Overgave.

  • Het aantrekken van een nieuwe financiering voor onder andere een bedrijfsovername of het bouwen van een nieuw bedrijfspand
  • Herstructurering van uw financiën door een sterke, autonome groei.

Door onze nauwe samenwerking met banken en financiers weten wij welke vragen gesteld worden en aan welke eisen een financieringsaanvraag moet voldoen. Wij maken ons sterk voor u als ondernemer en realiseren zo de meest gunstige deal.

Vragen die u heeft over een bedrijfsfinanciering

  • Welke (persoonlijke) zekerheden vraagt de bank voor een financiering?
  • Hoe werkt Private Equity?
  •  Ik heb tien miljoen nodig, kunnen jullie dat regelen?
  • Wat is de zeggenschap van een participatiemaatschappij?
bedrijfsfinanciering  op een rijtje – door van oers corporate finance

Verschillende financieringsmogelijkheden

Een bedrijfsfinanciering kan op verschillende manieren ingevuld worden. Middels een bancaire financiering of via een participatiemaatschappij (Private Equity). Samen bekijken we welke financieringsvorm het beste bij uw behoeften past. Vervolgens ondersteunen wij u bij het verkrijgen van de bedrijfsfinanciering. Samen maken we de deal rond.

Bancaire financiering

Het aanvragen van een bancaire financiering nemen wij voor een groot deel uit uw handen. We staan goed aangeschreven bij de banken, waardoor het makkelijker wordt om een financiering te realiseren. Wij stellen kritische vragen en verzamelen de juiste informatie voordat we met de aanvraag naar de bank gaan. U krijgt immers maar één kans. Samen gaan we ervoor. Weten hoe wij te werk gaan? Vraag het plan van aanpak voor een bancaire financiering aan.

Participatiemaatschappij

Financiering via een participatiemaatschappij

Indien de bank uw financieringsaanvraag niet accepteert, is een financiering via een participatiemaatschappij een goed alternatief. Dit kunnen partijen zijn die een buy and build strategie faciliteren. Zij stellen additioneel vermogen ter beschikking en leveren eventueel toegevoegde waarde in de vorm van management, netwerk of advies. Wij zoeken de juiste participatiemaatschappij voor u en begeleiden u in dit traject. Wilt u meer weten? Vraag het stappenplan aan voor een financiering via een participatiemaatschappij.

De toegevoegde waarde van Van Oers Corporate Finance

  • Brede kennis en ruime ervaring met bedrijfsfinancieringen.
  • Wij vertalen uw ondernemingsplannen naar een concrete en volledige financieringsaanvraag zoals de bank die wil zien om snel te kunnen reageren.
  • Uitgebreid netwerk van banken en Private Equity-partijen.
  • Professionele en ervaren specialisten die zowel het zakelijke als de menselijke aspecten begrijpen.
Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directeur Corporate Finance
Wilt u een bedrijfsfinanciering realiseren?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. We maken graag kennis met u.
Neem contact op phone Terugbelverzoek