Tim van Rijn
Senior overnameadviseur

Tim van Rijn

Gedreven, loyaal en goedlachs. Dat is Tim in de notendop. Hij is graag sparringpartner voor zijn klanten en collega’s. Wat hem drijft, is zijn medemens. Daar houdt hij van.
TIM VAN RIJN AAN HET WOORD

— Wie is nou de mens achter Tim?

“Voetballen, tennis, fietsen, golfen. Ik ben graag met sport bezig. Het mooie hieraan vind ik het samen presteren. En de dynamiek van de mensen om me heen. Als ik weet dat ik na afloop nog even kan socializen dan weet ik in ieder geval zeker dat ik ga.”

— Wat betekent vol overgave je werk doen voor jou?

“Niet het streven naar kwantiteit in de vorm van uren, maar naar kwaliteit. Met iemands belang voor ogen. De weg naar het glas champagne toe is super uitdagend. Maar het glas drinkt het lekkerst weg als er aan het eind van de rit een deal ligt waar iedereen tevreden mee is.”

“De weg naar het glas champagne toe is super uitdagend. Maar het glas drinkt het lekkerst weg als er aan het eind van de rit een deal ligt waar iedereen tevreden mee is.”

— Wat is echt jouw specialiteit?

“Het vak dat we uitoefenen is divers. Het gaat er voor mij vooral om hoe je iets aanpakt. Hoe je jouw werk eigen maakt. Ik doe dat door een sparringpartner te zijn. Voor mijn collega’s en voor mijn klanten. Ik ben iemand met oog voor zijn medemens. Behulpzaam zijn. Dat is belangrijk voor mij. Ik ga voor een ander door het vuur.”

Tim van Rijn
Tim van Rijn | Senior overnameadviseur
Benieuwd wat Tim voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Tim.
Over Tim van Rijn

Recent afgeronde deals: