Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Vanoers.nlDienstenCorporate financeOver Van Oers Corporate Finance

De werkwijze van Van Oers Corporate Finance

Iedere partij die advies geeft op het gebied van fusies en overnames heeft een eigen werkwijze. U mag er vanuit gaan dat de kennis tussen deze partijen vrijwel overeenkomt, dus het verschil wordt gemaakt in de manier waarop het team te werk gaat. Ons team staat voor een eerlijke, toegewijde, volledig transparante en integere werkwijze. De belofte die wij doen, de missie en visie die wij naleven, onze kernwaarden en ons manifest leest u hier.

Onze missie en visie

Wij ondersteunen u volledig bij een zo optimaal mogelijk aan- of verkoopproces, waaronder het vinden van een perfecte match tegen de beste voorwaarden. Zo beloven wij u te begeleiden in wat na afloop de ‘deal van uw leven’ zal moeten zijn. Door vast te houden aan onze missie en door onze visie in het achterhoofd te houden bij de zorgvuldige uitvoering van onze werkzaamheden en u de juiste aandacht te geven, maken wij deze belofte waar.

Missie

“We stellen alles in het werk om ondernemers de deal van hun leven te geven.”

Visie

“De best uitgeruste Corporate Finance adviseur van Zuid-Nederland.”

 

De kernwaarden van Van Oers Corporate Finance

Waar we als team voor staan en waar we naar streven; het realiseren van de deal van uw leven tegen de beste voorwaarden!

Vastberaden

We weten wat we kunnen, maar we weten ook heel goed wat we willen. En daar gaan we voor, samen met u.

Fair

Ons businessmodel is vertrouwen. Daarom zeggen we simpelweg waar het op staat. Dus ook wanneer dat niet in ons eigen voordeel is.

Attent

Het leveren van topkwaliteit ligt in de lijn der verwachting. Maar het zijn oprechte betrokkenheid en aandacht voor de persoonlijke kant van zaken waarmee we ons onderscheiden.

Het Van Oers Corporate Finance manifest

U heeft jarenlang alles gegeven. Grote overwinningen behaald, maar zeker ook fouten gemaakt onderweg. Ineens staat u als ondernemer voor die grote beslissing. Hoe verder? Gaat u voor die volgende successprong? Kopen, fuseren? Of is dit juist hét moment om te verkopen?

Zelf doen is te risicovol. Dus u zoekt een partij om het avontuur samen mee aan te gaan en u voor verrassingen te behoeden en u proactief bij de hand te nemen. Niet zomaar een partij, maar een echte match. Een partner die altijd voor het maximale resultaat gaat, maar die daarbij vooral ook voorbij de euro’s kan kijken. Een compagnon die doorheeft wat u belangrijk vindt en weet waar u als ondernemer voor staat.

We gaan het niet ontkennen; het wordt een intensieve periode, een ware rollercoaster. Maar u staat er niet alleen voor. Want wanneer het even lastig wordt, en dat zal het zeker wel eens worden, zijn wij daar om u er doorheen te slepen. Keer op keer weer. Dat is wat onze klanten misschien nog wel het meest waarderen: onze menselijke maat.

Want alleen als u zowel op financieel als op persoonlijk vlak het maximale resultaat eruit hebt gehaald, zijn wij tevreden. Dat noemen wij met trots “de deal van je leven!”

Wij zijn CF,
Van Oers Corporate Finance

Blijf op de hoogte over nieuws rondom ons vak en onze organisatie, volg ons op LinkedIn.

De waardering voor ons onderscheidend vermogen

Gewonnen Awards

alexander den boer
Alexander den Boer | Directielid Corporate Finance
Benieuwd wat Van Oers Corporate Finance voor u kan betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. We maken graag kennis met u.
Neem contact op phone Terugbelverzoek