Vanoers.nlDienstenCorporate financeOver Van Oers Corporate Finance

Van Oers Corporate Finance, de juiste partij aan tafel

Zakenman bij gebouw
Over Van Oers Corporate Finance

Uw professionele adviseur bij fusies en overnames

Wat is mijn bedrijf waard? Hoe verkoop ik mijn bedrijf? Hoe kan ik een ander bedrijf overnemen? Hoe realiseer ik de financiering voor een overname? Vragen waar u als ondernemer een keer mee te maken gaat krijgen. Het verkopen van uw bedrijf of het overnemen van een ander bedrijf zijn gebeurtenissen die veel aandacht vragen. Daarom is het van belang dat u met de juiste partij aan tafel zit. Van Oers Corporate Finance is die partij.

In Nederland zijn wij een van de grotere organisaties op het gebied van begeleiding bij fusie- en overnamevraagstukken. Het Corporate Finance team beschikt over de vereiste expertise om uitdagende financiële vraagstukken op te lossen, te begeleiden bij een bedrijfsverkoop of –overname, bedrijfswaarderingen uit te voeren en complexe groei- en overnamefinancieringen aan te trekken. Zowel nationaal als internationaal. Wij hebben oog voor de ondernemer en geven u altijd eerlijk advies.

Waarom Van Oers Corporate Finance?

  • Een betrouwbare partij die het regelt voor u.
  • We zijn onderdeel van Van Oers waardoor we snel kunnen schakelen met fiscalisten, accountants en due diligence specialisten.
  • Wij adviseren u bij het maken van kwalitatieve beslissingen.
  • Wij vertalen uw wensen naar transactiedoelstellingen en bewaken die ook.
  • We houden grip op het hele proces.
  • Wij spreken de taal van de ondernemer.
  • We hebben een groot netwerk aan transactiegerichte advocaten, notarissen en banken.
  • Wij zijn de expert in financiële transacties en regelen dit voor bedrijven met een omzetwaarde van een miljoen tot en met de grotere, internationale bedrijven.

over van oers corporate finance

Onze adviseurs regelen het voor u

Als ondernemer wilt u zekerheid. U wilt dat een transactie succesvol wordt afgerond. Die zekerheid bieden wij u. We hebben meerdere malen voor grote uitdagingen en serieuze deals gestaan. Wij houden ons hoofd koel, weten het optimale uit een traject te halen en vinden het persoonlijke contact met de ondernemer erg belangrijk. Wij zijn uw gesprekspartner en spreken niet alleen de taal van het fusie- en overnamevak, maar ook die van de ondernemer. Wij vertalen uw wensen naar een transactiedoelstelling. Bent u op zoek naar een toegankelijke en betrouwbare partij? Dan komen wij graag met u in contact.

over van oers corporate finance

Van Oers Corporate Finance beschikt over het juiste netwerk

Met meer dan 50 jaar ervaring in dit vak, kennen we de klappen van de zweep. We weten welke uitdagingen we onderweg tegenkomen, maar belangrijker, we weten hoe we van die uitdagingen successen moeten maken.

We hebben een groot netwerk aan transactiegerichte advocaten, notarissen en bankiers. Hierdoor blijven de lijntjes kort, waardoor we adequaat en snel kunnen schakelen. Daarnaast zijn wij onderdeel van het Van Oers advieshuis. Waar nodig schakelen we dan ook direct een fiscalist, accountant of due diligence specialist in.

Wij voegen onmiskenbaar waarde toe. Bent u de ondernemer die verlangt naar diepgaande expertise in combinatie met een uitmuntende dienstverlening? Hecht u waarde aan samenwerken met toegankelijke, communicatief vaardige deskundigen? En zet u in op een succesvolle transactie? Dan gaan wij graag een vrijblijvend gesprek met u aan.

De waardering voor ons onderscheidend vermogen

Gewonnen Awards

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

alexander den boer
Alexander den Boer | Directielid Corporate Finance
Benieuwd wat Van Oers Corporate Finance voor u kan betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. We maken graag kennis met u.
Neem contact op phone Terugbelverzoek