Vanoers.nlDienstenCorporate FinanceOns netwerk: uw cirkel vergroten

Het netwerk van Van Oers Corporate Finance

Succesvolle vierde editie M&A in het Zuiden

Keer op keer aan tafel met een vertrouwd gezicht: dat vinden wij belangrijk. Met onze Corporate Finance experts kunt u lezen en schrijven. Nu ‘exit’ of aankoop in zicht komt, staat er veel op het spel. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Daar kunt u ons – en ons netwerk van advocaten, investeringsmaatschappijen, notarissen, kopers en bankiers – op vertrouwen.

Met Van Oers Corporate Finance vergroot u uw cirkel. Van Oers staat voor full-service. U doet uw voordeel met onze multidisciplinaire samenwerking tussen meer dan 450 collega’s werkzaam voor Van Oers Accountancy & Advies. U mag van ons verwachten dat wij integraal gebruik maken van de diensten van Van Oers Accountancy & Advies, waardoor we snel kunnen schakelen met fiscalisten, accountants, juristen en due diligence specialisten. Daarnaast kunt u rekenen op het nationale en internationale kennisnetwerk van Van Oers Corporate Finance zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.  Zo maken we de deal van uw leven.

Exit, fusie, aankoop of verkoop

Uw cirkel vergroten met Van Oers Corporate Finance

Nu ‘exit’, fusie, aankoop of verkoop in zicht komt, staat er veel op het spel. De deal is pas rond als wij u de beste voorwaarden kunnen bieden die er zijn. Dat betekent dat we deuren openen waar u alléén geen toegang toe heeft. Om dat voortdurend waar te maken, zijn wij aangesloten bij de volgende vakorganisaties;

  • Dutch Corporate Finance Association
  • Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen
  • Ons internationale netwerk Leading Edge Alliance
  • Nederlands Instituut van Register Valuators
  • M&A aan de Maas
  • M&A in het Zuiden (founding partner)
Leading Edge Alliance

23.000 Corporate Finance experts binnen handbereik

Ook op internationaal niveau hebben we onze cirkel vergroot. Leading Edge Alliance Global, opgericht in 1999, is de op één na grootste internationale vereniging ter wereld en creëert een hoogwaardige alliantie van 220 internationale advieskantoren die zich richten op boekhoudkundige, financiële, fiscale adviesdiensten. LEA Global-bedrijven opereren vanuit 607 kantoren in 110 landen, waardoor klanten van LEA Global-bedrijven toegang hebben tot de kennis, vaardigheden en ervaring van meer dan 2.400 partners en 23.000 medewerkers. De LEA Global-bedrijven hechten zich aan de kwaliteiten van strategisch leiderschap, diepgaande kennis, expertise en proactieve adviesdiensten.

Wilt u graag in contact komen met één van onze adviseurs? Dat kan!

Het waarborgen van kwaliteit

  • Multidisciplinaire samenwerking tussen meer dan 375 collega’s werkzaam voor Van Oers Accountancy & Advies in diverse disciplines zoals accountancy, fiscaal advies, organisatieadvies, etc. met ook nog een gerichte sectorale kennis.
  • Onze Register Valuators hebben de tweejarige, postdoctorale opleiding Business Valuation afgerond om op te treden als uw vertegenwoordiger, als onpartijdige adviseur voor meerdere partijen of als arbiter.
  • Preferred supplier bij banken en Private Equity (PE), door het opstellen en aanleveren van ‘planklare’ business case, volledige ondersteund met gevoeligheids-, haalbaarheids- en (bancaire) ratio-analyses.

 

Awards & nominaties

Winner Merger & Acquisition Award
Overnameadviseur van het Jaar 2019

Dutch Corporate Finance Association
Genomineerd voor ‘Deal van het Jaar Award 2019’

Winner Global 100 Award
Beste fusie- en overname advieskantoor 2018

Winner ACQ Global Awards
Beste midden markt 2012 – 2015 Corporate Finance advieskantoor

Winner Dutch Corporate Finance Association
Deal van het jaar Award 2013

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directeur Corporate Finance
Benieuwd wat Van Oers voor u kan betekenen?
Alexander den Boer vertelt u graag meer. Stuur hem direct een e-mail of neem telefonisch contact met hem op. Graag tot snel!