Isabelle van Ruiten
Adviseur

Isabelle van Ruiten

Isabelle van Ruiten. Een gedreven analist met verantwoordelijkheidsgevoel. Als je haar tweelingzus vraagt wat Isabelle typeert dan is het antwoord haar ijverigheid. Zelf vindt ze dat dit haar oog voor de medemens is.
isabelle van ruiten aan het woord

Medemens

“Mijn accent zal je doen vermoeden dat ik een Belgische ben. Niets is minder waar. Van origine ben ik Nederlands. Al woon ik al mijn hele leven in België. Tennis, padel, fietsen of een rondje hardlopen geeft me extra energie. Mijn medemens vind ik belangrijk. Behandel een ander zoals jij ook behandeld wilt worden. Dat is mijn streven en dit is ook in mijn werk belangrijk .”

Kritische blik

“Vol overgave werken is jezelf volledig toewijden. Aan een project en daarmee aan de klant. Die twee elementen gaan hand in hand. Ik sta graag naast de klant om het beste uit een project te kunnen halen. Vanaf hier geef ik advies. Altijd met een kritische blik en wederzijds respect.”

“Vanaf hier geef ik advies. Altijd met een kritische blik en wederzijds respect.“

Sterke strategie

“De klant doorgronden. Dat doe ik graag. Niks maakt mij blijer dan het uiteindelijk goed in te hebben geschat van wat de klant wil. Objectief zijn. Goed luisteren … Dat zijn de ingrediënten voor het bepalen van een sterke strategie. Voeg daar eerlijkheid aan toe en de cirkel is rond.”

Over Isabelle van Ruiten

Recent afgeronde deals:

Isabelle van Ruiten
Isabelle van Ruiten | Adviseur
Benieuwd wat Isabelle voor u kan betekenen?
Benieuwd wat Isabelle voor u kan betekenen? Onze Corporate Finance specialisten staan voor u klaar. Neem contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zij helpen u graag verder!