Vanoers.nlOver Van OersMedewerkersBarbara Luijkx – Snoeren
Barbara Luijkx
Secretaresse

Barbara Luijkx

Attent, zorgzaam en nuchter. Ontmoet Barbara Luijkx. Onze secretaresse met hart voor de zaak. Of het nu voor haar collega’s is of voor de klant. Gastvrijheid. Dat is echt haar ding.
Barbara luijkx AAN HET WOORD

Ontdekkingstocht

Als moeder van twee ben ik altijd op ontdekkingstocht. Ik hou niet zo van stilzitten. Zijn we niet op pad met de kinderen, dan ben ik wel in huis bezig of maak ik een wandeling. Om na een dag tot rust te komen, sla ik ’s avonds vaak een boek open.

Lach

Als ik iemand heb kunnen ontzorgen dan is mijn dag geslaagd. Ik doe alles voor een lach. Een lach van de klant of mijn collega’s. Is een deal rond? Dan hoort daar champagne bij. Komt er een klant op bezoek? Dan zorg ik ervoor dat je voor de deur kunt parkeren. Komt goed, ik regel het wel. Dat is mijn motto!

“Van agendabeheer tot facturatie. Op mijn werk is puzzelen mijn grootste hobby.”

Puzzelen

Rust bewaren. Dat kan ik als geen ander. In de drukke agenda’s van de mannen − want ja het is nu eenmaal een mannenwereld − lijkt het soms onmogelijk om een gaatje te vinden. Maar gaat niet bestaat niet! Ik puzzel altijd net zo lang totdat alles op z’n plek valt. Van agendabeheer tot facturatie. Op mijn werk is puzzelen mijn grootste hobby!

Barbara Luijkx - Snoeren
Barbara Luijkx - Snoeren | Secretaresse
Benieuwd wat Barbara voor u kan betekenen?
Benieuwd wat Barbara voor u kan betekenen? Onze Corporate Finance specialisten staan voor u klaar. Neem contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zij helpen u graag verder!