Lees hier alles over de ontwikkelingen rondom Prinsjesdag en het Belastingplan

De kernwaarden en werkwijze van Van Oers

Top off the world
Kernwaarden van Van Oers

Dit vinden we als Van Oers belangrijk en staan we voor

Gedegen dienstverlening op een persoonlijke wijze. Betrokken, daadkrachtig, oplossingsgericht. Dat is wat we brengen, maar we kunnen ons voorstellen dat het op deze manier erg abstract klinkt. Graag lichten we toe hoe we onze beloftes waarmaken.

Missie

De missie van Van Oers is dat zij haar klanten wil ontzorgen en adviseren op het vlak van accountancy en advies, zodat haar klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten en in staat zijn op de genoemde gebieden optimaal te functioneren.

Visie

Van Oers wil haar missie realiseren door het leveren van maatwerk voor haar klanten, gebaseerd op een goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Van Oers wil een organisatie zijn waarin medewerkers voortdurend leren en uitgedaagd worden. Van Oers houdt hiermee haar dienstverlening up-to-date en op een kwalitatief hoog niveau. Daarnaast wil Van Oers als lerende organisatie realiseren dat haar medewerkers een fijne werkomgeving en goede toekomst hebben.

Kernwaarden van Van Oers

Strategie die wij hanteren

De wijze waarop Van Oers haar missie wil vervullen doet ze door zich te richten op:

Kwaliteit

Klanten en het maatschappelijk verkeer moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening. Van Oers heeft de ambitie om uit te blinken in haar dienstverlening door voortdurend te investeren in opleiding van haar medewerkers, in haar systemen en haar processen. Van Oers hecht veel waarde aan haar intern kwaliteitsbeheersingssysteem waarmee de kwaliteit van haar dienstverlening wordt bewaakt.

Goede mensen

Van Oers besteedt veel aandacht aan het aantrekken, ontwikkelen en behouden van goede medewerkers. Medewerkers worden uitgedaagd voortdurend te leren via de Van Oers University, samen te werken in teams en na te denken over de verbetering van de dienstverlening. Medewerkers van Van Oers zijn professioneel en betrokken en handelen daadkrachtig en oplossingsgericht.

In de samenleving

Van Oers begeeft zich actief in de samenleving, waarbij Van Oers oog heeft voor de wensen en eisen van klanten, regelgevers en het maatschappelijk verkeer. Daarnaast vindt Van Oers het belangrijk om zich in te spannen voor diverse goede doelen.

Innovatief

Om ook over 10 jaar onze koppositie te behouden als het gaat om digitalisering en het geven van gerichte adviezen, durven wij te innoveren en blijven we ons ontwikkelen. We zijn ambitieus en vinden vernieuwend bezig zijn met het vinden van oplossingen belangrijk.

Van Oers bollen

Kernwaarden van Van Oers

De juiste werkwijze voor uw onderneming

Spreekt onze werkwijze u aan? We nodigen u bij deze van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Peter Hofwegen
Peter Hofwegen | Directeur
Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek