Typ hier uw zoekwoord

Dit is waar Van Oers voor staat

Kernwaarden
Kernwaarden van Van Oers

Dit is waar Van Oers voor staat

Samen met ondernemers bouwen we aan solide organisaties die een voorbeeld willen zijn in hun branche en voor de samenleving.

De vier kernwaarden die ons maken tot wie we zijn

Voorop lopen

We doen veel meer dan gewoon goed werk afleveren. We gaan voor de hoogste kwaliteit én tonen lef en daadkracht. Zo blijven we innoveren. Wij lopen voorop, zodat we onze klanten het vertrouwen kunnen geven om vooruit te kijken en de kennis om slimme keuzes te maken. Zo gidst de Van Oers-mentaliteit onze klanten ver voor de massa uit.

Weten wat er speelt

We werken met mensen, collega’s en ondernemers. Daar zijn we ons altijd bewust van. Wat er bij iemand speelt, is iets waarmee je rekening wilt houden. Want mensen bepalen het succes. Als je het zo bekijkt, zitten we helemaal niet ‘in de cijfers’. Bij Van Oers bouwen we aan duurzame relaties. Onderling en met klanten.

Ruimte voor groei

Wie voorop wil blijven lopen, moet ruimte hebben om te groeien. Daarom geven we die aan elkaar. Zodat iedereen voelt: ik mag hier lef tonen, leren, ontwikkelen. Daar horen fouten bij. Dat geldt voor de ondernemers met wie we werken en net zo goed voor onszelf. Het mag, die ruimte is er. Voor iedereen.

Gewoon doen

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We communiceren helder en eerlijk, hoog van de toren blazen doen we niet. Gewoon doen zegt ook iets over onze werkwijze: we zijn pragmatisch. We zetten samen met collega’s, partners en klanten de schouders eronder. Laat die resultaten maar voor zich spreken.

Peter Hofwegen
Peter Hofwegen | Directeur
Kunnen we elkaar de hand schudden?
Als deze kernwaarden aansluiten bij hoe jij onderneemt, dan wordt het hoog tijd dat we elkaar ontmoeten. Laten we het beste in elkaar naar boven halen.
Neem contact op phone Terugbelverzoek