Jeroen van de Merbel
Senior adviseur

Jeroen van de Merbel

Jeroen van de Merbel staat bekend om zijn kennis van franchise en specifiek de waardering van een franchiseketen. Hoe complexer de financieringsvraag, hoe beter. Wil niet zeggen dat hij zo’n vraagstuk er even doorheen fietst. Al doet hij dat wel graag buiten werktijd, op zijn racefiets.
jeroen van de Merbel AAN HET WOORd

Samen doelen behalen

“Ik hecht veel waarde aan een open samenwerking waarin we samen Vol Overgave gaan voor hetzelfde doel. Dat is precies hoe Van Oers werkt. Daarom heb ik jaren geleden hier gesolliciteerd en zit ik er nog steeds op mijn plek.”

Fijne werkcultuur

“Je kunt hier met iedereen eenvoudig in gesprek gaan over vakinhoudelijke zaken of juist iets heel anders. Daarbij heb ik veel contact met andere teams binnen Van Oers, dat gaat heel makkelijk. Ook de duidelijke communicatie spreekt mij erg aan en ik merk dat dit voor onze klanten net zo goed werkt.”

Van financiering tot openingsfeestje

“Het geeft mij veel voldoening als ik met een ondernemer een complexe financieringsaanvraag tot een goed einde breng. En helemaal wanneer de klant met de uitkomst van deze aanvraag diens droom van het opstarten (of uitbreiden) van de onderneming kan waarmaken. Om dan bij de (her)opening van de zaak aanwezig te zijn, is voor mij de kers op de taart.”

Over Jeroen van de Merbel

Recent afgeronde deals

Jeroen van de Merbel
Jeroen van de Merbel | Senior adviseur
Benieuwd wat Jeroen voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Jeroen.