Joost Akkermans
Directeur

Joost Akkermans

Joost Akkermans is verantwoordelijk voor een team vol talentvolle en toegewijde professionals, zo beschrijft hij zijn werk zelf. Hij deelt die verantwoordelijkheid met Alexander den Boer. Joost gaat pas blij naar huis als hij zeker weet dat wat team Corporate Finance heeft gedaan goed is én het effect heeft waar de ondernemers voor tekenden.
Joost Akkermans AAN HET WOORD

Échte teamplayer

“Gezelligheid gecombineerd met toewijding en professionaliteit is wat ons team typeert. En dat was voor mij ook ooit de reden om ruim tien jaar aan bancaire ervaring te benutten voor de ondernemerswereld. Het bourgondische karakter in combinatie met alle expertises die Van Oers rijk is; zo’n omgeving is mij op het lijf geschreven.”

Once in a lifetime

“Wat wij als team kunnen betekenen voor ondernemers is heel bijzonder. Team Corporate Finance helpt hen bij vraagstukken die maar één keer – soms een paar keer – in hun ondernemersbestaan voorkomen. We zijn iedere dag bezig met heel persoonlijke dingen, waarbij voor ondernemers emotie en ratio even zwaar wegen.”

Samenwerking met andere teams

“De specifieke kennis en ervaring om zulke trajecten tot een goed einde te brengen heeft niet iedere ondernemer in huis. Daarbij komt dat bijvoorbeeld de aankoop van een onderneming of de verkoop van de eigen onderneming in zwaar weer toch echt heel andere dingen zijn. Wij weten gelukkig alles van aan- of verkooptrajecten dus kunnen die zorg wegnemen. Plus alles wat daar nog omheen gebeurt, want we werken nauw samen met andere teams.”

Over Joost Akkermans

Recent afgeronde deals:

Joost Akkermans
Joost Akkermans | Directeur
Benieuwd wat Joost voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Joost.