Joost Akkermans
Directeur

Joost Akkermans

Joost Akkermans helpt met zijn team ondernemers bij hun groei of als die groei stagneert. “We zijn onderdeel van de uitdaging van de ondernemers en helpen hen verder door dat te doen waar we goed in zijn. Dat doen we met een arbeidsethos waar je u tegen zegt.”
Joost Akkermans AAN HET WOORD

“Ondernemers helpen bij hun groei én als die groei stagneert”

De drive van het team Organisatieadvies, zit zeker in Joost zelf. ‘Work hard, play hard’ is de mentaliteit. Het Bourgondische in combinatie met de hoge mate van professionaliteit van Van Oers was voor Joost reden om in 2019 over te stappen van de bankenwereld naar Van Oers.

“Na mijn studie International Business aan Tilburg University en de Master Marketing Management werkte ik zo’n tien jaar bij ABN AMRO in diverse functies; van zakelijke kredietverlening tot de afdeling Bijzonder Beheer. In die tijd heb ik ervaren hoe betrokken ik ben bij ondernemers. Bij Van Oers Organisatieadvies vond ik de plek om die betrokkenheid beter tot zijn recht te laten komen. We helpen ondernemers bij hun groei of als die groei stagneert.”

Vanaf 2019 bouwt Joost aan het team om daar in 2022 directeur van te worden. “De functie is een erkenning van de inspanning die je hiervoor levert en tevens het vertrouwen dat het meer kan worden. Ik vind het een eer om verantwoordelijk te zijn en te zorgen dat iedereen in het team zonder buikpijn kan werken door dat te doen waar we echt goed in zijn. We focussen op het begeleiden van financieringen, de begeleiding van ondernemers bij verbetering van hun rendement, het geven van financieel strategisch advies en HR-advies. Ofwel goede planvorming, zorgen voor de juiste stuurmiddelen, het regelen van de financiën en de goede mensen.

Alles wat we doen moet goed zijn en effect hebben. Als we daarmee een ondernemer echt verder helpen, dan voel je dat. Dán ga je blij naar huis. Dat doe ik overigens toch wel, want het is altijd leuk thuiskomen bij mijn vrouw Annelies en onze kinderen Nora en Sam. We wonen met veel plezier in Ulvenhout; dus dicht bij Van Oers.”

Joost Akkermans
Joost Akkermans | Directeur
Benieuwd wat Joost voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Joost.