Alexander den Boer RV - Directeur Corporate Finance
Directeur Corporate Finance

Alexander den Boer RV - Directeur Corporate Finance

Dit is Alexander den Boer. Directeur Corporate Finance. Een positivist met een energielevel die reikt tot achter de horizon. Iemand die er alles aan zal doen om jouw project een kop en een staart te geven.
Alexander den boer AAN HET WOORD

— Wie is nou de mens achter Alexander?

“Amsterdam geboren. Breukelen getogen. De liefde bracht mij naar Brabant en om eerlijk te zijn wil ik nooit meer weg. Al maak ik voor een ritje naar de Waddeneilanden graag een uitzondering. Ik sport graag. Het liefst in de natuur. En dan zo vroeg mogelijk. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik wel in een fase van mijn leven zit waarin ik snap dat ik de Olympische Spelen niet meer ga halen.”

— Wat betekent vol overgave je werk doen voor jou?

“Als ik midden in de nacht wakker word omdat er ideeën door mijn hoofd schieten. Dan weet ik dat ik vol overgave in een project zit. Altijd net een stapje verder zijn. Of een stapje verder gaan. Knallen! En als de inkt dan droog is en ik heb een voldaan gevoel … Dan weet ik dat ik mezelf honderd procent heb gegeven.”

“Ik kruip in de huid van de ondernemer maar hou het jasje van de adviseur aan. Dat helpt bij het behartigen van de belangen van mijn klant.”

— Wat is echt jouw specialiteit?

“Ik ben − onbescheiden − de prima combinatie tussen een vriendelijke en toegankelijk sparringpartner en harde zakelijke onderhandelaar. Ik behaal graag altijd de gouden medaille voor mijn klanten. Ik kruip in de huid van de ondernemer maar hou het jasje van de adviseur aan. Dat helpt bij het behartigen van de belangen van mijn klant. Het kost me absoluut geen moeite om daar een strakke rol in te nemen.”

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directielid Corporate Finance
Benieuwd wat Alexander voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Alexander.
Over Alexander den Boer

Recent afgeronde deals: