Vanoers.nlDienstenCorporate FinanceOnze werkwijze: zo maken we het rond, de deal van uw leven

Zo maken we het rond, de deal van uw leven.

CF vergadering

Ons team zet de kroon op uw (levens)werk. Met aandacht voor de transactiedoelstellingen, maar ook voor uw persoonlijke doelen. Vol Overgave, noemen we dat. We gaan de klok rond voor de deal die u verdient. Of het nu gaat om een fusie, bedrijfsovername of exit: we staan voor u klaar om er zowel financieel als persoonlijk het maximale voor u uit te halen.

Verder kijken omdat het nodig is

Uw bedrijf, doelstellingen én persoonlijke wensen zijn voor ons van grote waarde. U ziet kansen, wij zien de mogelijkheden om deze te bereiken. Daarin gaan we verder dan anderen. Dat is die Vol Overgave-mentaliteit. Want door verder te kijken, kunt u de voorsprong pakken op andere ondernemers. Onze klanten bevestigen dat het zo werkt.

We vullen elkaar aan

We werken stap voor stap voor stap, transparant tot de laatste zet. Met veel aandacht voor ratio én emotie. U doet waar u goed in bent: op uw kennis, onderbuikgevoel en jarenlange ervaring afgaan. Wij doen waar wij goed in zijn: de deal rond maken.

De missie van Van Oers: Vol Overgave

Een succesvol aan- of verkoopproces hangt of staat bij het vinden van de perfecte match tegen de beste voorwaarden. Onze integrale aanpak en grote netwerk maken het verschil: onze Corporate Finance experts maken gebruik van de diensten van Van Oers Accountancy & Advies, waardoor we snel kunnen schakelen met fiscalisten, accountants, juristen en due diligence specialisten.

Hier gaan we voor

    We stellen alles in het werk om ondernemers de deal van hun leven te geven

Hier staan we voor

    De best uitgeruste Corporate Finance adviseur van Zuid-Nederland.

De kernwaarden van Van Oers

Waar we als team voor staan en waar we naar streven; het realiseren van de deal van uw leven tegen de beste voorwaarden!

Vastberaden

Alleen als u zowel op financieel als persoonlijk vlak het maximale resultaat hebt behaald, zijn wij tevreden.

Fair

Ons businessmodel is vertrouwen. Daarom draaien we er niet omheen. Ook niet als dat niet in ons eigen voordeel is.

Attent

U wilt op positieve wijze terugkijken op de deal van uw leven. Met veel aandacht voor de transactiedoelstellingen, maar ook voor het persoonlijke aspect, uw onderbuikgevoel en emoties.

De waardering voor onze inzet

Awards & nominaties

Alexander den Boer
Alexander den Boer | Directielid Corporate Finance
Op weg naar de deal van uw leven?
Laat een terugbelverzoek achter of bekijk onze diensten en branches. Voor elk fusie- of overnamevraagstuk staat er een expert voor u klaar.
Neem contact op phone Terugbelverzoek