Loket.nl

Uw HR-administratie kan efficiënter! Van verlofregistratie tot gebruik van een AVG-proof digitaal dossier. Met onze online HR-modules van Loket.nl beheert u alle zaken op het gebied van HR en salaris in één softwarepakket.

Heeft u vragen? Neem dan contact op!
Loket.nl - salarisadministratie

Modules van Loket.nl

Loket door van oers loonadvies

Professionaliseer uw HR-zaken met behulp van onze software!

Wij bieden diverse modules aan waarmee u HR binnen uw organisatie verder kunt professionaliseren. Meer informatie over de modules vindt u hieronder.

Het gebruiksvriendelijke Loket.nl

Loket.nl is een gebruiksvriendelijke, standaardoplossing voor uw salarisadministratie en HRM-activiteiten en heel geschikt voor MKB-bedrijven. Van Oers beheert de licentie en dus heeft u geen extra hardware of speciale software nodig. Een internetverbinding is genoeg. De licentie is bij de prijs inbegrepen. Bovendien heeft u geen omkijken naar het technische onderhoud en updates van het systeem.

Meer dan het uitbesteden van loonadministratie

Loket.nl biedt meer dan alleen een oplossing voor uw loonadministratie. Het is ook mogelijk gebruik te maken van diverse HRM functionaliteiten. Zo kan een werknemer met behulp van de Employee Self Service (ESS) online het eigen dossier, de loonstroken en jaaropgaven inzien. Hier kan de werknemer daarnaast ook verlofaanvragen en declaraties indienen. Verder heeft u als werkgever altijd en overal toegang tot de benodigde informatie van uw werknemers in de vorm van rapportages en analyses. Denk aan salarisontwikkeling, leeftijdsopbouw, kosten per werknemer en ziektehistorie. Dit maakt het uitbesteden van uw salarisadministratie wel erg gemakkelijk.

Binnen Loket.nl zijn er diverse modules waarmee u kunt werken om de loonadministratie zo eenvoudig mogelijk te maken:

Van Oers
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw aanvraag.

  • Hoe kunnen wij u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

kim verhoeven-heinen
Kim Heinen | Manager loonadvies
Benieuwd hoe we uw bedrijf verder helpen met Loket.nl?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.