Recruitment

Bedankt contact
recruitment met van oers

Recruitment

Op zoek naar gekwalificeerde medewerkers die passen binnen uw organisatie? Wij begeleiden en ondersteunen u bij het vinden en selecteren van de juiste kandidaten en denken mee op het gebied van employer branding (uw werkgeversmerk) en onboarding van nieuwe medewerkers.

recruitment met van oers

Recruitmentplan

  Het succes van een recruitmentproces wordt mede bepaald door het recruitmentplan. Hoe is recruitment op dit moment binnen uw organisatie georganiseerd? Wat is de gewenste situatie die u wilt bereiken met het recruitmentproces en wat is nodig om tot deze gewenste situatie te komen? Hierbij gaat het niet alleen om interne recruitmenttools, processen en systemen, maar dient ook rekening te worden gehouden met externe invloeden zoals de ontwikkeling op de arbeidsmarkt, de positie van concurrenten en uw onderscheidend vermogen. Werken aan uw recruitmentstrategie en zich hierbij laten adviseren door onze specialisten? Wij helpen u vraag verder.

  Werving en selectie

  Het uitbesteden van uw recruitment of het inwinnen van advies op dit gebied kan uitkomst bieden indien u op zoek bent naar nieuwe medewerkers, een functie maar niet ingevuld krijgt of te weinig tijd/expertise heeft om met recruitment aan de slag te gaan. Wij kunnen – afhankelijk van de vraag – dit proces (geheel of gedeeltelijk) uit handen nemen. Tevens adviseren wij over arbeidsvoorwaarden en nemen wij geschiktheidsassessments af.

  Onboarding

  De onboarding van nieuwe medewerkers zorgt ervoor dat zij zo snel mogelijk hun weg binnen de organisatie vinden, zodat zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de organisatiedoelen. De onboarding is onderdeel van de eerste indruk die nieuwe medewerkers krijgen van de organisatie, waarbij een goed ingerichte onboarding positieve invloed uitoefent op deze indruk. Met maatwerk kan een goede onboarding worden ingericht op zowel proces als inhoud, ongeacht de omvang van de organisatie.

  Employer branding

  Employer branding ziet op het imago (‘werkgeversmerk’) van uw organisatie zoals dit door huidige en potentiële medewerkers wordt ervaren. De boodschap die de organisatie overbrengt is mede bepalend voor succes en onderscheidend vermogen als werkgever op de arbeidsmarkt en draagt bij aan binding van medewerkers voor nu en in de toekomst. Het is daarom belangrijk om goed na te denken hoe u als werkgever bekend wilt staan en hoe dat doel gerealiseerd en gewaarborgd kan worden.

  Strategische personeelsplanning

  Wij kunnen u helpen om in kaart te brengen waar de (toekomstige) personeelsbehoefte ligt, welke potentie u al in huis heeft en welke mensen/kwaliteiten nog nodig zijn om daar te komen en daar vervolgens samen acties aan koppelen om aan deze behoefte te kunnen voldoen.

  Meer over strategische personeelsplanning

  Meer informatie

  Wilt u weten hoe onze specialisten u kunnen helpen met recruitment? Neem contact op met onze specialisten.

  Melanie Kaljouw
  Melanie Kaljouw | Teamcoördinator HR
  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
  Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer en e-mailadres. Zij helpen u graag verder.