Vanoers.nlDienstenHR SolutionsSalarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden

Dga & familiebedrijven
Uw salarisadministratie door van oers

Waarom uw loonadministratie uitbesteden aan Van Oers?

Uw salarisadministratie uitbesteden kan vele voordelen hebben. Wilt u zeker zijn van een correcte en betrouwbare salarisadministratie? Dit is een van de aspecten die bijdraagt aan de tevredenheid van uw medewerkers. Wij van Van Oers nemen deze verantwoordelijkheid graag van u over. U kunt kiezen voor ondersteuning op afstand, maar ook voor ondersteuning op locatie. Zo bespaart u ook nog eens een hoop tijd die u kunt besteden aan uw kernactiviteiten.

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Eén vast contactpersoon en onbeperkt eerstelijnsadvies
  • Realtime overzicht in uw situatie en altijd toegang tot uw gegevens
  • Juiste toepassing wet- en regelgeving en specifieke branchekennis
  • Eén vaste prijs per periode, geen verrassingen achteraf
  • Gewaarborgde continuïteit
  • Korte verwerkingstijden

Van Oers
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw aanvraag.

  • Hoe kunnen wij u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw salarisadministratie door van oers

Salarisadministratie op maat

We bekijken samen met u welke vorm van samenwerking het beste past tussen uw organisatie en Van Oers. U bepaalt bovendien zelf wat u van uw loonadministratie uit handen geeft en wat u in eigen beheer houdt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

RPA

Van Oers maakt gebruik van Robotic Process Automation (RPA). Dat staat voor het automatiseren van repetitieve processen door software. Een robot die op de achtergrond werkzaamheden overneemt. Middels RPA kunnen er bepaalde repetitieve processen geautomatiseerd worden. De mogelijkheden die de software biedt, zorgen ervoor dat onze specialisten de controle beter uit kunnen voeren. Hierdoor neemt de kwaliteit van de werkzaamheden toe. De specialist kan zich focussen op u als klant en waarde toevoegen aan uw salarisadministratie.

Uw loonadministratie uitbesteden met de juiste online software

Van het invoeren van salarismutaties tot verlofregistratie en het verrassen van medewerkers op hun verjaardag. Met onze online softwarepakketten beheert u alle zaken op het gebied van HR en salaris op één plek. Kies uit een van onze mogelijkheden om salarisadministratie uit te besteden.

1. Het gebruiksvriendelijke Loket

Loket is een gebruiksvriendelijke, standaardoplossing voor uw loonadministratie en HRM-activiteiten en heel geschikt voor MKB-bedrijven. Wij beheren de licentie dus u heeft geen extra hardware of of speciale software nodig. Een internetverbinding is genoeg. De licentie is bij de prijs inbegrepen. Bovendien heeft u geen omkijken naar het technische onderhoud en updates van het systeem.

2. Het uitgebreide AFAS

AFAS biedt zeer uitgebreide mogelijkheden voor salarisadministratie en HRM. Het is tevens een compleet ERP-systeem. U beheert zelf de licentie en onze AFAS experts kunnen u ondersteunen bij de implementatie, conversie en het functioneel beheer. AFAS is een oplossing waarbij maatwerk mogelijk is. Dit wil zeggen dat workflows, rapportages en analyses naar wens te bouwen zijn.

Meer dan het uitbesteden van salarisadministratie

Zowel Loket als AFAS bieden meer dan alleen een oplossing voor uw loonadministratie. Het is ook mogelijk gebruik te maken van de HRM functionaliteiten. Zo kan een werknemer met behulp van de Employee Self Service (ESS) via internet het eigen dossier, de loonstroken en jaaropgaven inzien. Hij of zij kan daarnaast verlofaanvragen en declaraties indienen. Verder heeft u als werkgever altijd en overal toegang tot de benodigde informatie van uw werknemers in de vorm van rapportages en analyses. Denk aan salarisontwikkeling, leeftijdsopbouw, kosten per werknemer en ziektehistorie. Dit maakt het uitbesteden van uw salarisadministratie wel erg gemakkelijk.

Kim Heinen
Kim Heinen | Manager HR Solutions
Benieuwd hoe we uw bedrijf verder helpen uw salarisadministratie?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer en e-mailadres. Zij helpen u graag verder.