Vanoers.nlDienstenDuurzaamheidsadvies

Van Oers adviseert bij duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker, of het nu het gevolg is van wetgeving of van de verwachtingen die uw klanten of medewerkers van u hebben. Maar wat is duurzaamheid precies? Wat is de impact op uw bedrijf? En waar te beginnen? Wij helpen u op weg naar een toekomstbestendigere onderneming, of het nu uw eerste stap is, of een volgende op de weg naar een duurzamere maatschappij.

Duurzaamheidsadvies | duurzaam ondernemen

Algemeen - Contact

Van Oers
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Wij streven ernaar om binnen 2 werkdag contact met u op te nemen.
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

duurzaamheidsadvies van van oers

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid gaat verder dan CO2 en zonnepanelen. Het gaat verder dan uw impact op het milieu. Bij van Oers beschouwen we duurzaamheid vanuit een breed perspectief, en kijken we naar goed bestuur, de omgang met werknemers, de waarde die een bedrijf levert aan haar klanten, de bredere bijdrage aan de gemeenschap, én de impact op het milieu.

Duurzaam ondernemen is niet vaag of duur; in onze ogen is het niks anders dan toekomstbestendig ondernemen. En om daar te komen én te blijven moeten bedrijven keuzes maken, bijsturen, investeren én geld verdienen. Niks anders dan wat u al gewend bent, maar misschien met een nét wat ander perspectief.

Wij kunnen u helpen met dit perspectief. En met het realiseren van uw duurzame ambities en doelstellingen. Want wij creëren toekomstbestendigere ondernemingen door onze klanten te inspireren, uit te dagen, aan te zetten tot actie en te adviseren in een duurzame visie, strategie, uitvoering en organisatie. En dat is goed voor uw bedrijf én voor onze toekomst.

Duurzaamheidsadvies

Ondersteuning bij uw duurzaamheidsvraagstuk

Wij geloven dat alleen duurzame ondernemingen bestaansrecht houden, en we beseffen dat verandering hiervoor noodzakelijk is. Het bedrijfsleven – wijzelf en onze klanten – zien we als een drijvende kracht voor deze verandering.

Daarom doen we wat we doen en helpen we bedrijven toekomstbestendig te blijven door o.a. de volgende diensten:

Strategie en ambities

Is mijn verdienmodel toekomstbestendig? Wat is mijn plan om te verduurzamen? Hoe gaan andere ondernemers om met wat er op ze af komt? En is samenwerken met andere partijen een kans?
Dit soort vragen gaan over de fundamenten van uw onderneming van morgen. Wij helpen u deze fundamenten te identificeren en te leggen.

Footprint 2030

Wat is mijn co2 footprint en waar kan ik de grootste stappen zetten? Hoe presteren we op andere vlakken van duurzaamheid? Heb ik de juiste data en inzichten om te sturen op verbetering?
Met ‘footprint 2030’ geven we u de gereedschappen om pro-actief met de impact van uw organisaatie aan de slag te gaan.

Investeringsbegeleiding en rendement

Wat leveren zonnepanelen me op? Moet ik nu investeren? Wat is de business case? En hoe vergelijk ik offertes die niet op elkaar lijken?
Wij helpen onze klanten bij het maken van de juiste keuze.

Subsidies en fiscale regelingen

De overheid (én de EU) investeren veel in verduurzaming. Er zijn talloze mogelijkheden om gebruik te maken van gunstige regelingen. Maar deze veranderen veelvuldig en snel. Wij helpen onze klanten om door de bomen het bos te zien en de kans op subsidies en fiscaal aantrekkelijke regelingente maximaliseren

Verslaggeving, wetgeving en certificering

Wilt, of moet, u een MVO-verslag publiceren? Welke wetgeving komt er op uw bedrijf af, en hoe zorgt u ervoor dat u bent voorbereid? Welke certificeringen kunnen meerwaarde leveren voor uw organisatie?
Wij helpen u met noodzakelijke en gewenste duurzaamheidscertificeringen, wet- en regelgeving en verslaglegging.

Implementatie

Strategie en plannen zijn leuk, maar die moeten gerealiseerd worden. Wij ondersteunen onze klanten bij het realiseren en/of versnellen van hun plannen o.g.v. implementatie, uitvoering en verandering.

Keswin Corporaal
Keswin Corporaal | Manager Duurzaamheidsadvies
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.
Neem contact op phone Terugbelverzoek