Vanoers.nlDienstenDuurzaamheidsadvies

Van Oers biedt advies bij duurzaam ondernemen

Het is steeds belangrijker om u bezig te houden met duurzaamheid en duurzaam ondernemen. Sterker nog, we kunnen er straks niet meer omheen. Duurzaamheid is een containerbegrip geworden, maar wat houdt het nu eigenlijk echt in? En wat betekent dit voor uw bedrijf? En belangrijker nog, waar moet uw bedrijfsvoering aan voldoen in 2030?

Duurzaamheidsadvies

Algemeen - Contact

Van Oers
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.
 • Hoe kunnen we u bereiken?
 • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

duurzaamheidsadvies van van oers

Duurzaam ondernemen

Het is steeds belangrijker om u bezig te houden met duurzaamheid en duurzaam ondernemen. Denkt u er ook aan om toekomstbestendiger te gaan ondernemen? De meeste organisaties willen hier net als u graag hun steentje aan bijdragen, maar weten vaak niet waar ze moeten starten. Wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw duurzame ambities en doelstellingen en daarbij rekening houden met de klimaatdoelstellingen op weg naar 2030, en 2050.. Dus bent u op zoek naar duurzaamheidsadvies? Bij Van Oers bent u aan het juiste adres!

Ondersteuning bij uw duurzaamheidsvraagstuk

De meeste organisaties willen net als u starten met toekomstbestendiger te gaan ondernemen, maar weten vaak niet waar ze moeten starten. Wij helpen u hierbij!

Bij van Oers helpen wij u graag om een weg te vinden in de huidige wet- en regelgevingen, in beeld brengen wat er nodig is voor uw bedrijfsvoering op weg naar 2030 en bovenal in beeld brengen op welke financiële regelingen u aanspraak kunt maken en wat het uw bedrijf oplevert.

Bent u op zoek naar duurzaamheidsadvies? Onze duurzaamheidsspecialisten kunnen u adviseren en ondersteunen op het gebied van:

 • Het verkrijgen van subsidies waarmee uw investeringssom lager wordt.
 • Fiscale regelingen waarmee uw investeringssom lager wordt.
 • Het verkrijgen van goedkopere vormen van financieringen waardoor het geld dat geleend wordt om een investering te kunnen doen goedkoper wordt.
 • Ondersteuning in duurzaamheidsvraagstukken en kansen die er liggen binnen uw bedrijf, het in kaart brengen van de huidige nulmeting (o.a. CO2-uitstoot) en uw ambities en doelstellingen naar de toekomst toe en hoe hier invulling aan te geven.

Footprint 2030

Van Oers gaat graag met u in gesprek over welke duurzaamheidskansen er liggen binnen uw bedrijf, welke ambities u heeft naar de toekomst toe en ondersteunt graag bij hoe u hier invulling aan te geven. Onderdelen zoals de nulmeting van uw huidige CO2-uitstoot in kaart brengen en doelen opstellen op weg naar 2030/2050 vallen hier o.a. onder.

Voorbereid op wet- en regelgeving

Wij helpen en ondersteunen u door uw investeringsplannen te toetsen op subsidiemogelijkheden, fiscale regelingen en financiering. Tevens kunnen wij u ondersteunen bij:

 • Het adviseren en begeleiden over en naar certificeringen die benodigd zijn op basis van wet- en regelgeving.
 • Het rapporteren over specifieke duurzaamheidsonderwerpen voor uw klanten.
 • Het inzichtelijk maken van initiatieven/investeringen die ondernomen moeten worden op het gebied van duurzaamheid om te kunnen voldoen aan wet- en regelgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verplicht energielabel voor uw bedrijfsgebouw.

Wij beschikken over een groot netwerk met kennis op veel verschillende gebieden, waardoor wij u naast het duurzaamheidsvraagstuk op meerdere thema’s kunnen adviseren.

Duurzaamheidsadvies

duurzaamheidsadvies van van oers

Waar begint u met duurzaam ondernemen?

Wilt u bijdragen aan een toekomstbestendigere wereld? Voldoen aan de meest actuele wet- en regelgeving? Koploper zijn binnen uw branche op het gebied van duurzaamheid? Oftewel vindt u het belangrijk om toekomstbestendiger te gaan ondernemen en wilt u met ons sparren over uw investeringsplannen? Neem contact op met onze duurzaamheidsspecialisten en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Wij adviseren en ondersteunen u omtrent duurzaamheidsadvies op het gebied van subsidies, fiscale regelingen, het aanvragen van financieringen, investeren, adviseren bij certificeringen duurzaamheidsverslaggeving, juridisch advies en meer.

Theunis Mulders
Theunis Mulders | Directeur
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.
Neem contact op phone Terugbelverzoek