Vanoers.nlDienstenHR SolutionsInterim salarisadministrateur | ondersteuning op locatie

Interim salarisadministrateur | ondersteuning op locatie

Interim salarisadministrateur
interim salarisadministrateur door van oers

Salarisadministratie of loonadministratie uitbesteden?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u wat extra ondersteuning op het gebied van personeels- en salarisadministratie kunt gebruiken. Het kan zo maar zijn dat u onverwachts te maken krijgt met ziekte, vakantie of zwangerschapsverlof. Of misschien gaat u wel uitbreiden. Hoe fijn is het om dan een interim professional in te kunnen schakelen? Want op zo’n moment moeten de werkzaamheden voortgezet worden, zodat uw medewerkers hier geen hinder van ondervinden.

interim salarisadministrateur door van oers

Goed werkgeverschap

  Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van uw onderneming. Goed werkgeverschap is belangrijk voor de tevredenheid van uw medewerkers en dit heeft effect op zaken als ziekteverzuim en verloop. Een juiste en tijdige betaling van het salaris is een belangrijke factor. Daarnaast voorkomt een foutloze salarisadministratie vervelende boetes achteraf. Ook is het belangrijk om aandacht te hebben voor de fiscale mogelijkheden en is het goed om bepaalde kansen tijdig te kunnen signaleren. Het is echter niet altijd eenvoudig en vraagt nogal wat kennis en regelwerk door de vele wijzigingen in wet- en regelgeving. Onze interim salarisadministrateurs helpen u hier graag bij.

  Tijdelijke of structurele ondersteuning

  De interim-opdracht kan tijdelijk zijn, maar ook voor structurele ondersteuning bieden wij diverse oplossingen. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen en zullen ervoor zorgen dat de continuïteit van uw afdeling personeelszaken wordt gewaarborgd. Wij kunnen met u meedenken in zowel tijdelijke als structurele oplossingen en u zowel op afstand als op locatie ondersteunen.

  Waarborgen continuïteit

  Heeft u voor een korte of lange termijn een salarisadministrateur nodig? Iemand die u kan ondersteunen bij uw afdeling personeelszaken? Van Oers heeft de kennis en ervaring in huis als interim loonadviseur. Zo kunt u blijven focussen op de zaken die belangrijk zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over het waarborgen van de continuïteit van de salariswerkzaamheden.

  Hulp bij loonadministratie

  Naast de mogelijkheden van een interim-opdracht hebben onze salarisadministrateurs ook ervaring met diverse salarissoftware, zoals Loket.nl en AFAS. Uitbesteden van uw loonadministratie is daardoor eenvoudig en efficiënt.

  Heeft u vragen over de mogelijkheden van extra ondersteuning? Neem dan contact op met ons of vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Onze specialisten kunnen u helpen bij salarisadministratie of personeelszaken.

  Kim Heinen
  Kim Heinen | Manager HR Solutions
  Benieuwd hoe we uw bedrijf verder helpen uw salarisadministratie?
  Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!