modules van loket door van oers loonadvies

Module: Opleidingen

Wanneer blijkt dat een werknemer zich graag verder wil ontwikkelen kunt u als werkgever doorgroei- of opleidingsmogelijkheden aanbieden. De werknemer haalt zo meer uit zichzelf en u profiteert van de opgedane kennis.

modules van loket door van oers loonadvies

Registratie opleidingen

Het kan voorkomen dat er certificaten of rijbewijzen verplicht behaald moeten worden door een werknemer. Ook dit kan geregistreerd worden in Loket.nl. Daarnaast kunt u denken aan bijvoorbeeld het registreren van een BHV-cursus, rijbewijs of complete HBO-studie. Heeft uw medewerker een afgeronde MBO – of HBO-studie, BHV-certificaat of een vrachtwagenrijbewijs? Leg dit vast in Loket.nl en u heeft snel inzicht in het kennisniveau van uw werknemers.

Aan bepaalde certificaten zit een geldigheidsduur, door deze vervaldata te koppelen ontvangt u hier signalen van en komt u niet voor verrassingen te staan wanneer de geldigheidsduur verstreken is. Moet het BHV-certificaat jaarlijks vernieuwd worden? Zet het in Loket.nl en u ontvangt hier tijdig een signaal over.

Alle modules van Loket.nl

Welke modules zijn er nog meer?

kim verhoeven-heinen
Kim Heinen | Manager loonadvies
Benieuwd hoe we uw bedrijf verder helpen uw salarisadministratie?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.