ESS (Employee Self-Service)

modules van loket door van oers loonadvies

Module: ESS

Verklein de administratieve lasten

Iedere maand bent u bezig met het uitprinten en opsturen van loonstroken aan medewerkers. En wat dacht u van de jaaropgave die u moet aanleveren bij (ex-) werknemers. Belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt, zodat vertrouwelijke gegevens bij de juiste werknemers terecht komen. Het zijn niet de meest leuke klussen, maar wel belangrijke, maandelijks terugkerende, werkzaamheden.

Gelukkig kan dit via Loket.nl een stuk handiger waardoor het automatisch ook digitaal wordt geregeld.

modules van loket door van oers loonadvies

Loonstroken inzien

Met het afnemen van de module ESS wordt er voor iedere werknemer een account gecreëerd met een eigen inlog. Wanneer de loonstroken gereed zijn, ontvangt de medewerker een mail en kan door in te loggen snel de loonstroken inzien. Dit inloggen kan zowel via een browser op de laptop/pc, als via een mobiel/tablet. De loonstroken blijven hierin bewaard, zodat de werknemer ze kan blijven raadplegen. Ditzelfde geldt voor de jaaropgave die aan het einde van het jaar zichtbaar wordt. Zo heeft u geen werknemers meer aan uw bureau om nogmaals hun jaaropgave op te vragen, omdat ze deze in de tussentijd zijn verloren.

Persoonsgegevens

Ook de persoonsgegevens van medewerkers zijn snel en inzichtelijk te raadplegen. Denk hierbij aan de NAW-gegevens, telefoonnummer en emailadres, maar ook aan contactpersonen bij eventuele noodgevallen. Mochten deze gegevens wijzigen of niet meer kloppen dan kan de werknemer dit aangeven, zodat er actie kan worden ondernomen.

Compleet overzicht

ESS zorgt voor gemak en veiligheid door een compleet overzicht van loonstroken en jaaropgaves die te allen tijde geraadpleegd kunnen worden door uw werknemers.

Daarnaast is ESS een uitstekende start om overige HR gerelateerde zaken digitaal te gaan regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een extra verlof– of declaratiemodule of het bijhouden van een digitaal dossier. Zie voor meer informatie de overige pagina’s van deze modules.

Alle modules van Loket.nl

Welke modules zijn er nog meer?

kim verhoeven-heinen
Kim Heinen | Manager loonadvies
Benieuwd hoe we uw bedrijf verder helpen uw salarisadministratie?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.