Vanoers.nlDienstenHR SolutionsArbeidsrecht voor uw organisatie

Met arbeidsrecht zorgt u voor zekerheid, voor u en uw werknemers

Arbeidsrecht door Van Oers

Specialisten op het gebied van arbeidsrecht

Elke ondernemer met personeel krijgt te maken met het arbeidsrecht. Onze arbeidsrechtjuristen hebben een brede kennis van dit rechtsgebied. Zij kunnen u adviseren over alle zaken die spelen met uw personeel vanaf het begin tot het einde van het dienstverband.

Arbeidsrecht door Van Oers

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u nieuwe medewerkers aannemen? Wij adviseren over het soort arbeidsovereenkomst, de duur en de arbeidsvoorwaarden. Maar ook voor over de toepasselijkheid of de uitleg van een cao kunt u bij ons terecht. Verder hebben onze juristen ruime ervaring met de arbeidsrechtelijke aspecten van overnames en fusies en met het opstellen van allerhande juridische documenten zoals arbeidsovereenkomsten, personeelsreglementen en vaststellingsovereenkomsten.

Wilt u afscheid nemen van een werknemer?

Ook kunnen wij uiteraard helpen bij de begeleiding en uitvoering van ontslagtrajecten. Disfunctioneert uw werknemer, is hij twee jaar ziek, denkt u aan een ontslag op staande voet? Ook voor een beëindiging met wederzijds goedvinden of het voeren van een UWV-procedure kunt u bij ons terecht. Onze juristen staan klaar om voor en met u aan de slag te gaan.

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers

Foto Suzy Buijzen
Suzy Buijzen | Senior jurist
Benieuwd hoe wij u kunnen helpen omtrent arbeidsrecht?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek