Vanoers.nlDienstenHR SolutionsProfessionele persoonlijke- en teamontwikkeling

Professionele persoonlijke- en teamontwikkeling

Training persoonlijke ontwikkeling
Professionele persoonlijke- en teamontwikkeling met van oers

Teamontwikkeling

Er zijn verschillende type mensen en iedereen reageert anders in bepaalde situaties. Wilt u beter begrijpen waar uw gedrag of het gedrag van uw collega’s vandaan komt? Door deze training vergroot u uw persoonlijke effectiviteit en werkt u makkelijker en effectiever samen. Werkt uw team al optimaal samen?

Professionele persoonlijke- en teamontwikkeling met van oers

Zelfkennis

Waarom vindt u de ene persoon aardiger dan de ander? Hoe reageert u in situaties en waarom? Wat zijn uw sterke en zwakke kanten? Hoe kunt u ander gedrag inzetten om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten en makkelijker samen te werken? Tijdens deze training gaan we met u (en uw team) aan de slag, zodat u uw gedrag en het gedrag van anderen beter leert begrijpen. Dat doen we op basis van verschillende pijlers waaronder, communicatie, leiderschap, samenwerken, teambuilding, onderhandelen, stressmanagement en verkoop.

Teamontwikkeling

Met behulp van het Structogram wordt er in diverse trainingen inzicht gegeven in de basisstructuur van een mens, waarmee zelfkennis en mensenkennis wordt verkregen. De trainingen zijn gericht op het op een afwisselende manier vergroten van inzichten in persoonlijkheidsaspecten en attitudevormende aspecten, waardoor u en uw team hun blikveld verruimen, hun vaardigheden vergroten en hun eigen activiteiten in een ruimere context zien.

Doel van de training

Het doel van de trainingen is het vergroten van de effectiviteit van het functioneren van uw medewerkers en de organisatie door:

 • Het binden en boeien van medewerkers aan de organisatie door aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en de context van de organisatie.
 • Helder krijgen van de capaciteiten, ambities en ontwikkelpunten van medewerkers.
 • Versterken van het zelfbewustzijn van medewerkers en zodoende medewerkers die leren, meedenken en proactief zijn.

Tot welke inzichten komt u door middel van deze training?

 • Krijg meer inzicht in uw gedrag.
 • Maak beter gebruik van uw sterke en zwakte punten.
 • Vergroot uw begrip voor het gedrag van anderen.
 • Reageer adequater op het gedrag van anderen.
 • Zet uw gedrag succesvoller in.

Training en coaching

Wilt u de samenwerking verbeteren of bijvoorbeeld de resultaatgerichtheid vergroten? Dan zijn deze trainingen daarvoor erg geschikt. Binnen Van Oers bieden wij de volgende trainingen aan:

 1. Persoonlijke effectiviteit
  In de training ‘persoonlijk effectiviteit’ wordt de zelfkennis van de deelnemers vergroot. Zij krijgen inzicht in de eigen houding en het gedrag. Aan de hand van deze inzichten worden doelstellingen geformuleerd waarmee de deelnemer zich persoonlijk kan ontwikkelen.
 2. Ik en de ander
  In de training ‘ik en de ander’ wordt de mensenkennis van de deelnemers vergroot om de samenwerking en communicatie in teams te verbeteren. Zij krijgen inzicht in het creëren van effectieve onderlinge interactie. Waarom doet iemand wat hij doet en hoe kan ik hier goed mee omgaan?
 3. Ik en het bedrijf
  In de training ‘ik en het bedrijf’ wordt inzicht verkregen in behoeften, koopmotieven, koopweerstanden en koopsignalen van verschillende individuen waarmee het succesvol verkopen van het product of de dienst van het bedrijf wordt vergroot.

*De trainingen dienen in bovenstaande volgorde gevolgd te worden. Training 2 kan gevolgd worden na het afronden van training 1 en training 3 kan gevolgd worden na het afronden van training 1 en 2.

Buitenom de groepstrainingen biedt Van Oers eveneens individuele coaching op basis van het Structogram aan.

Melanie Kaljouw
Melanie Kaljouw | Teamcoördinator HR
Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Neem direct contact op via onderstaande buttons. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.