Juridisch advies over arbeidsrecht

juridisch advies met van oers loonadvies

Van Oers is uw arbeidsrechtspecialist

Als werkgever heeft u mogelijk vragen die binnen juridisch advies over arbeidsrecht vallen. Is er bijvoorbeeld een CAO van toepassing op uw bedrijf? Wat voor soort contract kunt u uw werknemer het beste aanbieden? Heeft u een vraag over de ondernemingsraad? Wat moet u doen bij een zieke werknemer of bij ontslag? Onze arbeidsrechtspecialisten begeleiden en adviseren u bij alle voorkomende juridische vraagstukken op het gebied van personeel. Met ons arbeidsrecht-abonnement schakelt u bovendien direct en wanneer u wilt met onze specialisten.

juridisch advies met van oers loonadvies

Waarbij kunnen onze arbeidsrechtjuristen u helpen?

  • Opstellen van diverse arbeidsovereenkomsten en opdrachtovereenkomsten
  • Onderhandelen in exit-trajecten en opstellen van beëindigingsovereenkomsten
  • Opstellen van personeelsreglementen en handboeken
  • Adviseren op het gebied van cao-recht
  • Adviseren op het gebied van arbeidsongeschiktheid en re-integratie
  • Adviseren op het gebied van medezeggenschapsrecht
  • Adviseren bij fusies, overnames en reorganisaties

Arbeidsrecht-abonnement aanvragen

Onze arbeidsrechtsjuristen zijn gespecialiseerd in alle aspecten van het arbeidsrecht. Denk aan arbeidsconflicten, arbeidscontracten, ziekte en re-integratie. Voorkom personeelsproblemen. Schakel direct en wanneer u wilt met de specialisten.

Arbeidsovereenkomst opstellen

Het is belangrijk om de rechten en plichten tussen u en uw werknemers goed vast te leggen in een arbeidsovereenkomst of opdrachtovereenkomst. Hier komen veel wetten en regels bij kijken. Onze specialisten voorzien u van gepast juridisch advies.

juridisch advies met van oers loonadvies

Advies bij personeelsreglementen

Sommige zaken staan niet in de arbeidsovereenkomst, maar wilt u wel vastleggen. Denk aan regels over ziekmelden, het rookbeleid of bijzonder verlof. Onze juristen helpen u graag bij het opstellen van een personeelsreglement.

Advies bij arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid van werknemers heeft ingrijpende (financiële) gevolgen. Bent u op de hoogte van de regels met betrekking tot ziekte en re-integratie van een werknemer? Het is belangrijk hierover goede afspraken te maken en vast te leggen in meldings- en controlevoorschriften. We helpen u graag.

Arbeidsovereenkomst opzeggen

De arbeidsovereenkomst opzeggen van een werknemer? De arbeidsrechtjuristen van Van Oers Loonadvies begeleiden en adviseren u bij kwesties rondom het Nederlandse ontslagrecht. Zonder langdurige en kostbare procedures. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Welke CAO kiest u?

Welke CAO geldt voor u? Het is belangrijk dat u zich goed laat adviseren over arbeidsvoorwaarden zoals loon, overwerk, proeftijd en pensioen. Zo voorkomt u onnodige aansprakelijkheid. De adviseurs van Van Oers Loonadvies staan u graag bij.

Een ondernemersraad opzetten

Moet ik een Ondernemersraad (OR) instellen? Wat zijn de regels? Is er sprake van een ontslagbescherming? Voor juridisch advies en bijstand rondom het Medezeggenschapsrecht kunt u terecht bij een van onze specialisten.

Reorganisatie en overgang onderneming

De arbeidsrechtjuristen van Van Oers Loonadvies adviseren u bij reorganisaties en de overgang van een onderneming. Wij adviseren u in de planning en staan u bij in het overleg met de OR. Eventueel voeren wij ontslagprocedures voor u. Neem vrijblijvend contact op.

juridisch advies met van oers loonadvies

Direct hulp nodig van een arbeidsrechtspecialist?

Heeft u een dringende vraag over uw onderneming? Onze juridische specialisten staan voor u klaar. Neem contact op en we voorzien u graag van juridisch advies over arbeidsrecht.

Suzy Buijzen
Suzy Buijzen | Senior jurist
Benieuwd hoe we uw organisatie juridisch advies kunnen geven?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer en e-mailadres. Zij helpen u graag verder.