Dennis Koolen
Directeur

Dennis Koolen

Dennis Koolen houdt van de dynamiek van de agrosector waarin elke dag anders is. Als directeur Agro begeleidt Dennis agro-ondernemers in voornamelijk de melkveehouderij en akkerbouw. Hij is verantwoordelijk om de dienstverlening vanuit Van Oers Roosendaal verder uit te bouwen, samen met zijn gedreven agroteam. Een team waarin medewerkers alles voor elkaar én hun klanten over hebben. “We bewegen mee met het ritme van de sector; als het regent, gaat bij ons de telefoon en is het extra druk.”
Over Dennis

Ons agroteam Roosendaal heeft alles voor elkaar en de klanten over

Veel medewerkers in het agroteam van Dennis hebben zelf een achtergrond in de agrobranche. Dennis zelf heeft van jongs af aan affiniteit met de sector en is er vanaf 2003 in actief als accountant. “Het boeiende aan de agrarische sector is dat de onderneming en ondernemer echt één zijn. Dat zorgt voor vaak heel persoonlijk contact met de bedrijven die wij vanuit Van Oers begeleiden of adviseren.”

Na zijn studie accountancy doorliep Dennis het volledige loopbaanpad binnen de accountancy; van assistent-accountant, naar accountant/relatiebeheerder en teamleider tot manager en directeur. Als directeur is zijn rol iets meer aansturend dan uitvoerend.

“Ik onderhoud contact met de ondernemers (de lijnen zijn altijd kort), begeleid medewerkers en geef de groei van de afdeling agro in West-Brabant en Zeeland verder vorm. Kansen zijn er genoeg. Er is namelijk zoveel wat we vanuit Van Oers kunnen doen voor ondernemers; bijvoorbeeld het adviseren over de (fiscale) mogelijkheden in het belang van hun bedrijfscontinuïteit.  Het is fijn om dat samen te doen met een team waarin iedereen alles voor elkaar en de klanten over heeft. Ze weten vanuit thuis en hun studie waar ze het over hebben en leggen van daaruit makkelijk de connectie met onze klanten. Daarin krijgen zij van mij alle ruimte en het vertrouwen.

In deze functie is het een voordeel om zelf uit dit werkgebied te komen. Ik ben geboren in Roosendaal en woon al jaren met mijn gezin in Wouw op een prachtige plek. We hebben zelfs ruimte voor een moestuin, waarin ik graag ‘hobby’ met onze drie jonge kinderen. Dat ontspant. Net als tuinieren, een ochtendwandeling met onze Jack Russels, een potje squash of baantjes trekken op de vroege ochtend in het zwembad.”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Agro van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Als agrariër wilt u zaken doen met gelijkgestemden. Onze agrarische specialisten weten hoe uw bedrijf werkt. Wij adviseren u.
Bekijk onze dienst Direct contact
image description