Het juiste financiële advies voor aardbeientelers

advies voor aardbeientelers door van oers

Aardbeientelers kiezen voor Van Oers

Het Nederlandse areaal aardbeien omvat een kleine 1.700 hectare, verdeeld over zo’n 400 hectare bedekt (glas en tunnels) en zo’n 1.250 hectare vollegrondsteelt. Ruim een derde van de aardbeientelers die dit areaal invullen doet zaken met Van Oers. Als specialist in de aardbeienteelt adviseren wij ondernemers op alle facetten in hun bedrijfsvoering.

Het juiste advies voor aardbeientelers

Vanuit ons kantoor in Zundert adviseren en ondersteunen wij al meer dan 50 jaar aardbeientelers. Zundert is tevens het centrum van de Nederlandse aardbeienteelt. Onze specialisten blijven niet alleen maar achter hun bureau zitten. We komen er juist achter vandaan. We komen bij u op uw bedrijf, zodat we u van nog beter advies voorzien. Dit doen we door heel Nederland en steeds vaker ook daarbuiten.

Onze goede contacten met afzetorganisaties, telersverenigingen en andere adviseurs zorgen ervoor dat we altijd up-to-date zijn in onze advisering. Zodat we u kunnen verrassen en kunnen uitdagen voor de volgende stap. We doen alleen waar we goed in zijn en delen dat graag met u.

Alle specialismen om uw aardbeienteelt naar een hoger niveau te tillen

U krijgt een vast team van mensen waar u contact mee heeft.

  • Uw relatiebeheerder is uw eerste aanspreekpunt, deze kunt u altijd en overal bellen.
  • De assistent zorgt dat uw cijfers up-to-date zijn en dat de aangiften worden ingediend.
  • Uw loonadviseur ondersteunt u met uw salarisadministratie en haalt er het maximale voor u uit.
  • Uw fiscalist zoekt constant naar kansen en behoedt u voor risico’s in uw onderneming.

De juiste aanpak voor uw aardbeienteelt


Uw relatiebeheerder komt periodiek bij u langs om vooraf afgesproken onderwerpen te bespreken. Dat kan de ene keer de liquiditeitsprognose zijn, de andere keer het doorrekenen van investeringen en de volgende keer uw privésituatie zoals oudedag of testamenten.

De cijfers worden per week of per maand bijgehouden, net wat u wil. Doordat we gebruik maken van de nieuwste technieken heeft u altijd en overal inzicht, waardoor het mogelijk is om direct te vergelijken met voorgaande periodes of met uw begroting. De jaarcijfers zullen dan ook nooit een verrassing zijn, toch nemen we deze met u door voordat uw nieuwe seizoen begint.

Daarnaast zal ook uw loonadviseur ruim voorafgaand aan het seizoen bij u langskomen om de verloning te optimaliseren. Piekarbeid, seizoenarbeid, cafetariseren, wat mag er wel en wat niet verrekend worden, WAS, huisvestingsproblematiek, ontwikkelingen op het gebied van arbeidscontracten, er is meer dan genoeg te bespreken. En als het nodig is nemen we de arbeidsjurist gewoon mee naar uw bedrijf.

advies voor aardbeientelers door van oers

Wij beloven goed advies en dat u zakendoet met gelijkgestemden

U voelt zich bij ons thuis. Onze mensen kennen uw sector en willen heel graag uw bedrijf leren kennen. Het zijn mensen met een agrarische achtergrond, veelal HAS-geschoold. Ze zijn altijd bereikbaar en bereid om langs te komen op momenten dat het bij u uitkomt. U mist geen enkele kans, krijgt een spiegel voorgehouden, kunt altijd sparren met onze specialisten en bent de markt telkens een stapje voor.

Theunis Mulders
Theunis Mulders | Directeur
Benieuwd wat wij voor uw aardbeienteelt kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek