De specialist voor uw boomkwekerij

Groeiende plantjes
advies voor uw boomkwekerij door van oers

De accountant voor uw boomkwekerij

Als boomkweker is het prettig een specialist in uw regio te hebben met wie u kunt sparren. Een specialist die als geen ander thuis is in uw sector, die de regelgeving van A tot Z kent en deze weet toe te passen op uw bedrijfssituatie. Bij Van Oers zit u op de juiste plaats. De agrarische accountant die geworteld is in het hart van het boomkwekerijcentrum van Zundert. Met tientallen jaren ervaring in het begeleiden van bedrijven in bos- en haagplantsoen, containerteelt, sierteelt en laanbomen.

Advies voor uw boomkwekerij door van oers

De adviseur die uw belangen en die van uw boomkwekerij begrijpt

De boomkwekerij vormt een van onze grootste klantgroepen. Wij kunnen u dan ook als geen ander helpen om uw onderneming zo optimaal mogelijk in te richten.

  • Wij geven u inzicht in de relevante kengetallen in uw administratie
  • We geven accountancy advies en verwerken uw administratie
  • Wij geven strategisch advies over de toekomst van uw onderneming
  • Wij verzorgen uw salarisadministratie
  • Wij adviseren over fiscale vraagstukken
  • Wij adviseren u bij uw veldopstand
  • Wij brengen de mogelijke subsidies voor u in kaart en vragen deze aan

Daarnaast adviseren wij u op basis van onze brede ervaring gericht over gebroken boekjaren, ondernemingsvormen, investeringsbeslissingen en bedrijfsoverdracht.

advies voor uw boomkwekerij door van oers

Boomkwekerij sectorrapporten

Door ons bedrijfsvergelijkingssysteem dat we speciaal voor de boomkwekerijsector hebben ontwikkeld, kunt u uw eigen bedrijf vergelijken met uw sectorgenoten. Tweemaal per jaar brengen we uitgebreide sectorrapporten uit met de meest actuele gegevens over de boomkwekerijsector.

 

Online inzicht in uw administratie

Uw administratie kunt u dag en nacht raadplegen en door onze handige koppelingen met banken en verkooppakketten is het een fluitje van een cent om dagelijks uw administratie bij te houden. Via ons online portaal kunt u vierentwintig uur per dag bij uw gegevens, ziet u actuele cijfers, kunt u periodes met elkaar vergelijken en heeft u toegang tot kengetallen en analyses die u de gelegenheid bieden om aan de juiste knoppen te draaien.

Theunis Mulders
Theunis Mulders | Directeur
Benieuwd naar wat wij voor uw boomkwekerij kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek