Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Vanoers.nlBranchesAgroAdvies per sector

Agrarisch advies voor alle sectoren

Bomen
1 van 8
Aardbeienteelt
Wij zijn dé specialist in aardbeienteelt. U doet dus zaken met gelijkgestemden. Onze adviseurs zorgen dat u het optimale uit uw bedrijf haalt.
Akkerbouw
De Nederlandse akkerbouw onderscheidt zich door innovatie op het gebied van mechanisatie als teeltmethoden. Wij adviseren u omtrent subsidies en fiscale voordelen.
Boomkwekerij
Wij zijn uw specialist in de regio waarmee u kunt sparren. We zijn geworteld in het hart van de boomkwekerij en helpen u en uw onderneming verder.
Overige fruitteelt
Het sturen op de juiste kengetallen om de kostprijs van uw boomgaard onder controle te houden. Dat is wat onze adviseurs voor u doen. Wij helpen u ondernemen.
Groenteteelt
Onze specialisten ondersteunen u bij het maken van strategische keuzes, zodat u het optimale uit uw bedrijf kunt halen.
Glastuinbouw
De glastuinbouw is één van de meest innovatieve sectoren binnen de land- en tuinbouw . Wij zijn uw adviseur die thuis zijn in deze sector.
Intensieve veehouderij
De intensieve veehouderij heeft te kampen met maatschappelijke discussies. Wij kennen uw sector en de politieke discussies. Wij maken samen met u de juiste beslissingen.
Melkveehouderij
Melkveehouders worden uitgedaagd duurzamer en inventiever te produceren. Wij zijn uw betrouwbare adviseur die u mogelijkheden en kansen biedt.
Agrarisch advies voor elke sector

Specialist in elke agrarische bedrijfstak

We kunnen de agrarische sector niet over één kam scheren. Elke branche en elk bedrijf heeft specifieke kenmerken en regelingen. Van Oers Agro beschikt over specialisten in vrijwel elke bedrijfstak. Onze medewerkers zijn opgegroeid in de sector en weten als geen ander wat er bij u speelt. We slagen er dan ook telkens in om advies op maat van hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers Agro

arno zagers
Arno Zagers | Directielid Agro
Wilt u financieel en fiscaal advies die bij uw sector past?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek