De sparringpartner en adviseur voor uw melkveehouderij

Koeien in wei
Een optimale melkveehouderij met Van Oers

Uw accountant en adviseur voor uw melkveehouderij

De Nederlandse melkveehouderij is volop in beweging. De toenemende rol van duurzaamheid, de technologische ontwikkelingen, de alsmaar veranderende wet- en regelgeving en de stijgende vaste kosten zorgen ervoor dat de melkveehouders voor nieuwe uitdagingen en kansen staan. Om deze te benutten en succesvol te ondernemen is tijdig bijsturen essentieel. Gedurende het jaar is het verkrijgen van inzicht in uw technische- en economische cijfers en in uw reserveringscapaciteit onmisbaar. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

De juiste reserveringscapaciteit met Van Oers

Investeren in duurzaam melkvee

De melkveehouderij is onlosmakelijk verbonden aan investeren. In grond, machines en gebouwen. Vanuit de markt en de overheid komt de roep om duurzaamheid. Verschillende subsidieregelingen springen hierop in. Duurzame stallen, warmteterugwininstallaties, milieuvriendelijke tractoren, door toepassing van de EIA en MIA\VAMIL worden investeringen in duurzaamheid ook financieel aantrekkelijk. Wij halen samen met u het optimale uit uw bedrijf.

Mestafzet binnen de melkveehouderij

Met de groei van de bedrijven en de aanscherping van de gebruiksnormen wordt de problematiek rondom de mestafzet groter voor melkveehouders. Van Oers Agro staat u bij met uw mestboekhouding, planning en gecombineerde opgave. Zorg dat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan, schakel tijdig onze deskundige adviseurs in.

Een optimale melkveehouderij met Van Oers

Koppel uw technische resultaten aan uw financiële kengetallen

Van Oers helpt u inzicht te krijgen in uw prestaties. We koppelen uw technische bedrijfsgegevens aan uw financiële administratie. In onze portal krijgt u inzicht in op maat aangeleverde kengetallen, zoals het saldo per 100 kg melk, de toegerekende kosten, variabele kosten en de kritieke opbrengstprijs.  Aan de hand van deze kengetallen kunnen we uw bedrijf vergelijken met andere melkveebedrijven, zodat u precies in beeld krijgt aan welke knoppen u kunt draaien.

Sectorbericht melkveehouderij

Elk kwartaal plaatsen wij een overzicht van de ontwikkelingen binnen de melkveehouderijsector. Hierin vindt u de meest actuele informatie over alle ontwikkelingen binnen de melkveehouderijsector van de afgelopen maand.

 

frank de jong
Frank de Jong | Relatiebeheerder
Wilt u ook de juiste, strategische beslissingen maken voor uw melkveehouderij?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek