De agrarische adviseur voor uw Groenteteelt

Spinazie, groenteteelt, agrariers
Haal het optimale uit uw groenteteelt met Van Oers

De accountant en adviseur voor uw groenteteelt

De teelt van vollegrondsgroente heeft in de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De sector heeft zich meer en meer van een aanbodsector naar een vraagsector bewogen.

  • Duurzaam telen
  • Tijdige aanvoerinformatie
  • Leveringen via directe kanalen
  • Uitbesteding van transport
  • Verregaande mechanisatie

Het zijn zichtbare aanpassingen aan een veranderende markt. Een markt die meer eisen stelt, maar niet bereid is om extra voor deze ontwikkelingen te betalen.

Haal het optimale uit uw groenteteelt met Van Oers

Alles draait om arbeid bij de groenteteelt

De invulling van de arbeidsbehoefte is de komende jaren de grootste uitdaging. De markt eist van u dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt, terwijl u probeert de arbeidskosten onder controle te houden. Kwalitatief goed personeel is lastig te vinden, maar het werk moet toch gedaan worden. Wij helpen u om een optimale invulling van uw arbeidsbehoefte te realiseren. De sectorspecialisten van Van Oers ondersteunen u daarnaast bij het maken van strategische keuzes om uw bedrijf optimaal te laten draaien.

Investeren in oplossingen

Een manier om het arbeidsvraagstuk op te lossen is investeren in mechanisatie, in het versoepelen van uw processen. Naast de reguliere investeringsfaciliteiten is er vaak ook nog de mogelijkheid tot Energie-investeringsaftrek, Milieu-investeringsaftrek of vrije afschrijving op basis van de VAMIL-regeling. Deze fiscale voordelen moeten wel tijdig worden aangevraagd, dus wanneer u investeringsplannen heeft adviseren we u contact op te nemen met onze specialisten.

Arno Zagers
Arno Zagers | Directielid Agro
Haal ook het optimale uit uw groenteteelt en krijg het juiste fiscale advies.
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek