De intensieve veehouderij, wij zijn uw adviseur

Kippen
Intensieve veehouderij met Van Oers

De accountant die uw intensieve veehouderij vooruit helpt

De intensieve veehouderij ligt continu onder het vergrootglas. De discussie over dierenwelzijn, milieu, landschap en volksgezondheid wordt nog dagelijks gevoerd en vormt een opgave voor de sector. Een sector die al enorme stappen heeft gemaakt in het proces van verduurzaming en het marktgericht werken, een sector waar continu van alles aan de hand is.

Bedrijfsvoering voor de intensieve veehouderij

Varkenshouders, pluimveehouders en kalvermesters hebben behoefte aan een deskundige adviseur, een sparringpartner die hun sector kent, maar ook alle ontwikkelingen en de politieke discussie op de voet volgt. In een tijd waarin het imago belangrijker lijkt dan uw eigen bedrijfsvoering is het noodzaak om het hoofd onder alle omstandigheden koel te houden en de juiste beslissingen te nemen. Strategische planning, inzicht in de kosten en sturen op cijfers zijn vereisten om uw bedrijf zo stabiel mogelijk door deze turbulente periode te loodsen. Wij begeleiden u.

Intensieve veehouderij met Van Oers

Strategisch advies veehouderij

Wanneer u wilt uitbreiden of een andere locatie zoekt, moet u een gedegen bedrijfsplan hebben. Uw adviseur helpt u daarmee en wijst u tevens op subsidiemogelijkheden en fiscale voordelen. Daarnaast is uw adviseur de juiste gesprekspartner op het gebied van ruimtelijke ordening, betalingsrechten, berekening van de voerwinst, pacht en productierechten.

Mestwetgeving bij de intensieve veehouderij

De complexe regelgeving op het gebied van de mestwetgeving vraagt om specialisme. De gewijzigde gebruiksnormen en gebruiksvoorschriften eisen een scherpe planning en controle, de consequenties bij overschrijding of overtreding zijn groot. De agro-specialisten van Van Oers helpen u bij uw bedrijfsvoering, adviseren u over dierrechten en mestafzet en nemen de zorg van uw gecombineerde opgave uit handen.

frank de jong
Frank de Jong | Relatiebeheerder
Benieuwd hoe wij uw intensieve veehouderij optimaliseren?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek