Uw salarisadministratie uitbesteden? Wij zijn de specialist in agrarische loonverwerking

Evelien Testers 1
salarisadministratie voor agrariërs

Uw salarisadministratie uitbesteden

De agrarische sector vraagt specialistische kennis op het gebied van salarisadministratie. Seizoenarbeid, scholieren, vaste werknemers, buitenlandse werknemers, payrolling, uitzendbureaus, er zijn vele manieren waarin de agrarische sector in haar arbeidsinvulling tracht te voorzien. Elke regeling heeft specifieke voorwaarden en mogelijkheden. We adviseren u bij het invullen van uw arbeidsbehoefte. Daarnaast verwerken we uw loonadministratie van A tot Z, waarbij u naar wens zelf een gedeelte van de werkzaamheden kunt overnemen.

salarisadministratie voor agrariërs

Online salarisadministratie

Met een online systeem voor uw salarisadministratie heeft u 24 uur per dag de beschikking over uw gegevens en uw personeelsdossier. U kunt zelf proforma berekeningen maken en personeelsleden aan- of afmelden.

Loonscan

Een efficiëntere loonadministratie, waarbij de wetgeving correct wordt toegepast en de mogelijkheden maximaal worden benut. Welke ondernemer wil dat nou niet? Met onze loonscan worden onderdelen als kostenvergoedingen, werkkostenregeling, auto van de zaak, bijzondere tarieven en loonkostensubsidies besproken.

kim verhoeven-heinen
Kim Heinen | Manager loonadvies
Benieuwd hoe we uw bedrijf verder kunnen helpen met de salarisadministratie?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek