Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Vanoers.nlBranchesAgroAdvies per bedrijfsfase

De levensfasen van uw agrarische onderneming

Lodders boomkwekerij agro
1 van 5
Agrarisch bedrijf starten
U gaat uw agrarische bedrijf oprichten. Waar moet u aan denken? Welke wetten en regels bestaan er? En hoe zit het met de financiën? Onze adviseurs ondersteunen u.
Groeifase
U wilt natuurlijk groeien met uw onderneming. Meer oppervlakte, meer personeel, maar hoe pakt u dat aan? Wij adviseren u en laten samen met u uw bedrijf groeien.
Investeren, financieren en reorganiseren
Blijven ontwikkelen en ondernemen, daar zijn investeringen en financieringen voor nodig. Hoe pakt u dat aan en hoe krijgt u de financieringen? Wij helpen u.
Bedrijfsovername en bedrijfsbeëindiging
Er komt een moment waarop u gaat stoppen. Verkoopt u uw bedrijf of beëindigt u alles? Wat is fiscaal en emotioneel het beste voor u? Wij zijn uw betrouwbare adviseur.
Bedrijfsopvolging
Wordt uw bedrijf overgenomen door de volgende generatie? Dan moeten er veel zaken geregeld worden. Voorkom onaangename verrassingen. wij ondersteunen u.
Van Oers Agro, in elke fase van uw onderneming

De levensfasen van uw agrarische onderneming

Een startende ondernemer heeft andere dingen aan zijn hoofd dan een ondernemer die zijn bedrijf over gaat dragen aan de volgende generatie. En waar de meeste bedrijven groeien, is bij sommige bedrijven juist een reorganisatie aan de orde. In welke levensfase u ook zit, u wilt voorzien worden van professioneel en gedegen advies. Specialisten die uw sector kennen en u verder helpen. Wij zijn de juiste partij aan tafel.

Professioneel advies bij de start, groei, ontwikkeling en beëindiging van uw bedrijf

Van Oers Agro adviseert in elke levensfase van uw bedrijf. Zodat u met de juiste persoon kunt sparren. U mag van ons het juiste advies en de juiste begeleiding verwachten, waarbij naast de zakelijke kant ook het sociale aspect meegenomen wordt. Uw ondernemerscoach weet wat van hem verwacht wordt, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ‘ondernemen’.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers Agro

arno zagers
Arno Zagers | Directielid Agro
Wilt u dat uw agrarische onderneming gezond blijft in elke levensfase?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek