Online diensten voor agrarische ondernemers

Akkerbouw
Online diensten van oers

Uw administratie uitbesteden of automatiseren?

Wij kunnen een groot deel van uw administratie overnemen en/of automatiseren. U bepaalt zelf hoeveel werkzaamheden u wilt en kunt verrichten. Boekt u zelf alles in en regelt u uw eigen BTW-aangifte? Prima, dan controleren wij eens per jaar de administratie en stellen de jaarcijfers en fiscale aangiften samen. Maar ook wanneer u alles wilt uitbesteden dan is dat geen enkel probleem.

Twinfield – online boekhoudsysteem

Onze administraties voeren we in Twinfield, een van de grootste en zeker de meest vooruitstrevende aanbieders van online boekhoudsystemen. Twinfield vormt de spil in ons werk, door het systeem te koppelen met uw bank en met uw facturatiepakket wordt een enorme efficiencyslag bewerkstelligd in het verwerken van uw administratie. Met online boekhouden is het uitwisselen van bestanden, backups, updates en het aansluiten van beginsaldi voorgoed verleden tijd, en waar u ook bent kunt u uw administratie bijwerken en raadplegen.

Online diensten van oers

Jaarrekening

Iedere ondernemer heeft jaarcijfers nodig, of u nu een eenmanszaak hebt, samenwerkt in een maatschap of vof, of wanneer u een of meerdere BV’s heeft. Jaarcijfers geven inzicht in de financiële positie van uw bedrijf. Daarnaast heeft u jaarstukken nodig voor de bank, belastingdienst en wanneer u een BV heeft voor de publicatieplicht bij de Kamer van Koophandel. Onze agrarische accountants bespreken de cijfers met u en zorgen ervoor dat ze voldoen aan alle eisen en formaliteiten.

Online diensten van oers

Tussentijdse cijfers

Uw jaarcijfers zijn belangrijk maar mogen geen verrassing zijn. U moet continu op de hoogte zijn van de financiële positie van uw bedrijf, zodat u tijdig kunt bijsturen en inspringen op op signalen. Deze tussentijdse cijfers kunt u op verschillende manieren raadplegen: op papier, nadat we uw administratie hebben bijgewerkt, of online via ons slimme online portal. Hierin kunnen we allerlei kengetallen toevoegen, zoals kostprijs per hectare, loonkosten per kg, saldo voerwinst of het saldo per 100 kg melk. Zo heeft u nog meer inzicht in uw actuele cijfers, op het moment dat het u uitkomt.

theo van gils
Theo van Gils | Relatiebeheerder
Weten hoe onze online diensten u verder kunnen helpen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek