Theunis Mulders
Directeur

Theunis Mulders

Theunis Mulders, directeur Agro, noemt de agrarische sector de leukste sector die er is. Opgegroeid in het buitengebied van Rijsbergen zag hij al vroeg een toekomst voor zichzelf in deze branche. En die vond hij bij Van Oers.
Over Theunis

“Van Oers Agro is een autoriteit”

Binnen de boomteeltsector is Van Oers al jarenlang een autoriteit; onder andere door het uitgeven van sectorrapportages en artikelen in vakbladen. De ambitie is om net zo’n autoriteit te worden in de sector zachtfruit, waarin Agro van Van Oers al ruim een derde van alle aardbeientelers in Nederland bedient.

Theunis: “We werken met team Agro van Van Oers voor veel mooie familiebedrijven waarin ondernemers zelf een belangrijke rol vervullen in hun bedrijf. En hoe mooi is het dat wij deze bedrijven in de boomteelt en het zachtfruit mogen helpen om vooruit te kijken, te adviseren en te ontzorgen. Aan de keukentafel denken we mee over beslissingen met impact.”

Om te komen tot het beste advies werkt bij Van Oers in Zundert een gedreven team van accountants, fiscalisten en relatiebeheerders. Theunis: “Medewerkers krijgen in ons team veel verantwoordelijkheid en ruimte om het werk naar eigen inzicht in te delen. Die ruimte heb ik ook altijd gekregen van Arno Zagers. Hij was mijn stagebegeleider toen ik bij Roelands & Partners (later overgenomen door Van Oers) begon als stagiaire vanuit de HAS Agrarische Bedrijfskunde. Tegenwoordig vormen Arno Zagers, Dennis Koolen en ik gezamenlijk de directie Agro.”

Aanspreekpunt Duurzaamheidsadvies agrarische klanten

Naast de verantwoordelijkheid voor Agro is Theunis binnen Van Oers het aanspraakpunt voor agrarische klanten op het gebied van Duurzaamheidsadvies. “Veel ondernemers willen de volgende stap naar het reduceren van energie maken, maar weten niet waar te beginnen. Wij koppelen onze kennis van subsidieregelingen vanuit de overheid aan de investeringen door de ondernemer. Alle kennis die we daarmee jarenlang binnen Agro hebben opgebouwd, maken we toegankelijk voor andere sectoren. Daarmee is mijn week goed gevuld. De overige tijd breng ik graag door met mijn gezin. Niets leukers dan met onze beide dochters lekker naar buiten te gaan, zoals naar Natuurgebied de Pannenhoef. Vlak bij Sprundel; de geboorteplaats van mijn vrouw en al jaren onze thuisbasis.”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Agro van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Als agrariër wilt u zaken doen met gelijkgestemden. Onze agrarische specialisten weten hoe uw bedrijf werkt. Wij adviseren u.
Bekijk onze dienst Direct contact
image description