Arno Zagers
Directeur accountancy

Arno Zagers

Het is geen toeval dat Arno Zagers zich als accountant en bedrijfsadviseur heeft gespecialiseerd in de agrarische sector. Arno Zagers groeide namelijk op in Wernhout en had al jong diverse bijbaantjes bij boomkwekers en tuinders. “Ik voel me thuis bij mensen in deze sector. Ze zijn eerlijk, open en loyaal. Hun gunfactor is groot. Ik ben er trots op om bij Van Oers voor deze sector te mogen werken en ga elke dag met plezier naar mijn werk.”
Over Arno

Thuis in de Agro

“Al mijn hele leven heb ik een voorliefde voor rekenen. Ik zie snel verbanden tussen getallen. Deze rekenknobbel komt mij dagelijks van pas als ik met boeren en tuinders aan tafel zit voor de begeleiding bij een bedrijfsoverdracht, een financieringsvraagstuk of strategiebespreking.

In 1983 startte ik in de accountancy als assistent accountant. Ik heb me via diverse studies* in de avonduren verder kunnen ontwikkelen. Vanaf 1998 werkte ik bij wat later fusiepartner van Van Oers werd, Roelands & Partners. In 2007 is Van Oers met Agro gestart. Ik ben van begin af aan bij de afdeling Agro van Van Oers betrokken en trots dat we met onze agrotak sterk zijn gegroeid. Het is een prachtige sector om voor te werken met hardwerkende mensen. Ik vind het fijn om voor deze mensen klaar te staan en hen te helpen met de kennis die ik heb opgebouwd.

Als tegenhanger voor het werken met cijfers, kook ik graag in het weekend. Bovendien ben ik actief in de sport. Ik voetbal in clubverband en vind het leuk om ’s-morgens voor het werk hard te lopen. Met een hechte vriendengroep volg ik bovendien graag het wielrennen. Mijn motto is dan ook ‘werken waar het moet, feesten waar het kan’.”

*Arno Zagers heeft als opleidingsachtergrond: Praktijkdiploma Boekhouden, MBA, SPD, HEAO Bedrijfseconomie en HEAO Accountancy en afgestudeerd Accountant.

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Agro van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Als agrariër wilt u zaken doen met gelijkgestemden. Onze agrarische specialisten weten hoe uw bedrijf werkt. Wij adviseren u.
Bekijk onze dienst Direct contact
Accountant in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Zundert