Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Juridisch advies over arbeidsrecht

juridisch advies met van oers loonadvies

Van Oers is uw arbeidsrechtspecialist

Als werkgever heeft u mogelijk vragen die binnen juridisch advies over arbeidsrecht vallen. Is er bijvoorbeeld een CAO van toepassing op uw bedrijf? Wat voor soort contract kunt u uw werknemer het beste aanbieden? Heeft u een vraag over de ondernemingsraad? Wat moet u doen bij een zieke werknemer of bij ontslag? Onze arbeidsrechtspecialisten begeleiden en adviseren u bij alle voorkomende juridische vraagstukken op het gebied van personeel. Met ons arbeidsrecht-abonnement schakelt u bovendien direct en wanneer u wilt met onze specialisten.

juridisch advies met van oers loonadvies

Waarbij kunnen onze arbeidsrechtjuristen u helpen?

  • Opstellen van diverse arbeidsovereenkomsten en opdrachtovereenkomsten
  • Onderhandelen in exit-trajecten en opstellen van beëindigingsovereenkomsten
  • Opstellen van personeelsreglementen en handboeken
  • Adviseren op het gebied van cao-recht
  • Adviseren op het gebied van arbeidsongeschiktheid en re-integratie
  • Adviseren op het gebied van medezeggenschapsrecht
  • Adviseren bij fusies, overnames en reorganisaties

Arbeidsrecht-abonnement aanvragen

Onze arbeidsrechtsjuristen zijn gespecialiseerd in alle aspecten van het arbeidsrecht. Denk aan arbeidsconflicten, arbeidscontracten, ziekte en re-integratie. Voorkom personeelsproblemen. Schakel direct en wanneer u wilt met de specialisten.

Arbeidsovereenkomst opstellen

Het is belangrijk om de rechten en plichten tussen u en uw werknemers goed vast te leggen in een arbeidsovereenkomst of opdrachtovereenkomst. Hier komen veel wetten en regels bij kijken. Onze specialisten voorzien u van gepast juridisch advies.

juridisch advies met van oers loonadvies

Advies bij personeelsreglementen

Sommige zaken staan niet in de arbeidsovereenkomst, maar wilt u wel vastleggen. Denk aan regels over ziekmelden, het rookbeleid of bijzonder verlof. Onze juristen helpen u graag bij het opstellen van een personeelsreglement.

Advies bij arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid van werknemers heeft ingrijpende (financiële) gevolgen. Bent u op de hoogte van de regels met betrekking tot ziekte en re-integratie van een werknemer? Het is belangrijk hierover goede afspraken te maken en vast te leggen in meldings- en controlevoorschriften. We helpen u graag.

Arbeidsovereenkomst opzeggen

De arbeidsovereenkomst opzeggen van een werknemer? De arbeidsrechtjuristen van Van Oers Loonadvies begeleiden en adviseren u bij kwesties rondom het Nederlandse ontslagrecht. Zonder langdurige en kostbare procedures. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Welke CAO kiest u?

Welke CAO geldt voor u? Het is belangrijk dat u zich goed laat adviseren over arbeidsvoorwaarden zoals loon, overwerk, proeftijd en pensioen. Zo voorkomt u onnodige aansprakelijkheid. De adviseurs van Van Oers Loonadvies staan u graag bij.

Een ondernemersraad opzetten

Moet ik een Ondernemersraad (OR) instellen? Wat zijn de regels? Is er sprake van een ontslagbescherming? Voor juridisch advies en bijstand rondom het Medezeggenschapsrecht kunt u terecht bij een van onze specialisten.

Reorganisatie en overgang onderneming

De arbeidsrechtjuristen van Van Oers Loonadvies adviseren u bij reorganisaties en de overgang van een onderneming. Wij adviseren u in de planning en staan u bij in het overleg met de OR. Eventueel voeren wij ontslagprocedures voor u. Neem vrijblijvend contact op.

juridisch advies met van oers loonadvies

Direct hulp nodig van een arbeidsrechtspecialist?

Heeft u een dringende vraag over uw onderneming? Onze juridische specialisten staan voor u klaar. Neem contact op en we voorzien u graag van juridisch advies over arbeidsrecht.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers Loonadvies

Foto Suzy Buijzen
Suzy Buijzen | Senior jurist
Benieuwd hoe we uw organisatie juridisch advies kunnen geven?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek