Vanoers.nlDienstenHR SolutionsJuridisch adviesOpzeggen dienstverband/ontslag

Juridisch advies bij het opzeggen van de arbeidsovereenkomst

Pion omstoten
advies over het beëindigen van een dienstverband door van oers loonadvies

Praktische oplossingen bij het opzeggen van een arbeidsovereenkomst

Het opzeggen van een arbeidsovereenkomst kan soms onafwendbaar zijn. Stel een werknemer functioneert niet goed. Of er is een arbeidsconflict ontstaan. Het kan ook zijn dat u door een reorganisatie genoodzaakt bent werknemers te ontslaan. Situaties waar u liever niet in belandt.

Het Nederlands ontslagrecht is best ingewikkeld. De arbeidsrechtjuristen van Van Oers Loonadvies hebben veel ervaring in het begeleiden van werkgevers in dergelijke situaties. Wij geven daarnaast juridisch advies over de ontbinding van een arbeidsovereenkomst. Uitgangspunt is om het probleem zo snel en praktisch mogelijk op te lossen zonder langdurige en kostbare procedures.

advies over het beëindigen van een dienstverband door van oers loonadvies

Beëindigen van de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden

Het merendeel van de arbeidsovereenkomsten wordt niet beëindigd door middel van een procedure, maar met wederzijds goedvinden. U en uw werknemer worden het met elkaar eens over de voorwaarden waaronder het dienstverband wordt opgezegd. Wij stellen voor u een vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst op, waarin de voorwaarden waaronder wordt beëindigd, helder worden vastgelegd.

Meer weten over de procedure rondom de ontbinding van de arbeidsovereenkomst?

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we u alles vertellen over de procedure rondom opzeggen van de arbeidsovereenkomst.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Foto Suzy Buijzen
Suzy Buijzen | Senior jurist
Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van het beëindigen van een dienstverband?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.