Cao door van oers loonadvies

Voorkom aansprakelijkheid. Laat u adviseren voor een CAO

In veel bedrijfstakken sluiten werkgevers en werknemers een collectieve arbeidsovereenkomst, oftewel een CAO, af. Hierin worden afspraken gemaakt over arbeidsvoorwaarden, zoals, loon, overwerk, proeftijd en pensioen. U bent verplicht een CAO toe te passen als u lid bent van een werkgeversorganisatie die een CAO heeft afgesloten of als het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de CAO algemeen verbindend heeft verklaard. In dat geval geldt de CAO voor alle werkgevers in de betreffende bedrijfstak. Daarnaast kan er sprake zijn van niet-cao gebonden collectieve afspraken, bijvoorbeeld over pensioen, opleiding en vervroegde uittreding.

Cao door van oers loonadvies

Onder welke CAO val ik?

CAO-afspraken zijn meestal gunstig voor werknemers. Wij beoordelen voor u of en onder welke CAO u valt. Hiermee voorkomt u dat belanghebbenden u aansprakelijk kunnen stellen voor de nakoming van de CAO en een claim bij u indienen.

Alles weten over CAO?

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we u alles vertellen over CAO.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

david van nassau
David van Nassau | Manager juridisch advies
Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van cao en bedrijfstakregelingen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.